• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

mkara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
οποτε αποκλειω το πρωτο ...το σκεφτομουν μονο στην περιπτωση που επαιρνα ταξι....γτ πανω κατω ενας δρομος ειναι η via cristoforo colombo..και σκεφτηκα οτι θα μου παει κανενα 30 πηγαινε ελα...
αλλα φανταζομαι περισσοτερα ετσι;

το ριπα δεν ειναι λιγο μακρυα απο το κεντρο; με τα ποδια ποση ωρα λεμε;

το boscolo ειναι πανακριβο εκεινη την περιοδο...1000 ευρω 3 μερες ..δεν λεει...

απο την αλλη δεν ξερω για κοντα στο βατικανο...

πολυ καλο ηταν και το navona ...τωρα μου εστειλαν μειλ οτι εχει ακυρωθει δωματιο...να κλεισω στο navona?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
οποτε αποκλειω το πρωτο ...το σκεφτομουν μονο στην περιπτωση που επαιρνα ταξι....γτ πανω κατω ενας δρομος ειναι η via cristoforo colombo..και σκεφτηκα οτι θα μου παει κανενα 30 πηγαινε ελα...
αλλα φανταζομαι περισσοτερα ετσι;

το ριπα δεν ειναι λιγο μακρυα απο το κεντρο; με τα ποδια ποση ωρα λεμε;

το boscolo ειναι πανακριβο εκεινη την περιοδο...1000 ευρω 3 μερες ..δεν λεει...

απο την αλλη δεν ξερω για κοντα στο βατικανο...

πολυ καλο ηταν και το navona ...τωρα μου εστειλαν μειλ οτι εχει ακυρωθει δωματιο...να κλεισω στο navona?
Τις μερες που θελεις το Boscolo εχει 170 το βραδυ (hotelclub) κ το Savoy 166 (getaroom). Τα ειπα γιατι ειπες για καλο χοτελ κι αυτα ειναι χοτελς ολκης. Απο κει κ περα το αλλο ειναι πολυ μακρια. Απο βατικανο-τραστεβερε δεν κινεισαι με ποδια.

mkara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ναι τα ειδα και τα δυο...ευχαριστω παντως για τη βοηθεια..

μια τελευταια ερωτηση...τωρα ειδαι το ναβονα παλι και μου φαινεται πολυ ''στενο'' το κεντρο...εσυ τι θα επελεγες;

τραστεβερε, βατικανο, σαβου, κολλοσαιο, ή καποιο κοντα στην ποπολο..;;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ναι τα ειδα και τα δυο...ευχαριστω παντως για τη βοηθεια..

μια τελευταια ερωτηση...τωρα ειδαι το ναβονα παλι και μου φαινεται πολυ ''στενο'' το κεντρο...εσυ τι θα επελεγες;

τραστεβερε, βατικανο, σαβου, κολλοσαιο, ή καποιο κοντα στην ποπολο..;;
Δεν το ξερω.προτεινα μονο χοτελς που ξερω. Κ με αυτο το σκεπτικο επιμενω στα Σαβου-Boscolo.το αλλο ειναι μακριουτσικα απο το Κολοσσαιο αλλα το San Giovanni ειναι καλη περιοχη,η αγαπημενη μου του κεντρου. Το τερμινι μην το απορριπτεις ευκολα. Η βορινη πλευρα του εχει καλα κ φτηνα χοτελς.οπως κ η Repubblica.θα εμενα Savoy κ μετα τραστεβερε λοιπον. Χρονο εχεις. Ψαξτο ακομα.τωρα ειμαι στο δρομο..τα λεμε..

mkara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
καλησπερα,,

παω ρωμη 17-20 απριλιου...

εχω βρει αρκετα καλα ξενοδοχεια...θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας σε οτι αφορα την περιοχη που πρεπει να μεινω..εχω μπερδευτει αρκετα ..σκεφτομαι να μη μεινω στο κεντρο (πχ ναβονα) γτ μου φαινεται αρκετα ''στενο''..

οποτε απο τα τραστεβερε, βατικανο, κολλοσαιο, ή κοντα στην ποπολο τι θα μου προτεινατε;;

ευχαριστω εκ των προτερων

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
λετε να εχει κλεισει και αλλα μαγαζια στη Ρωμη ο παραπανω Κύριος ?
Ισως, αλλα κυριος (ή οπως αλλιως θες). Το κεφαλαιο καππα κρατα το για το Θεο για οποιον και εαν πιστευεις...

bananaki

Member
εγω θα προτεινα να μεινεισ καπου που μπορεισ να εχεισ προσβαση παντου!και επισησ να εχει και κατι εκει γυρω να κανεισ...εγω εκλεισα για 21-25/2 το termini 4 στενα πιο κατω .ενα στενο επι τησ via cavour..δεν ξερω τι θα αποδειχτει 260ευρω 2 ατομα bed and breakfast λεγεται rosmini ειναι..επικοινησα με μειλ μαζι τουσ για καποιεσ διευκρινισεισ ηταν πολυ εξυπηρετικοι!παντωσ απο το τερμινι πασ παντου με το μετρο σχεδον στα περισσοτερα αξιοθεατα!

mkara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
γι αυτο ρωτησα μηπως μπορει καποιος που εχει καποια αναλογη εμπειρια να μου πει σε ποια περιοχη μου προτεινει...ευχαριστω παντως

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom