Bahari
Member
Η Culture Week ή Settimana della Cultura αυτή τη χρονιά είναι μεταξύ 14 και 22 Απριλίου. Αυτές τις ημέρες τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι έχουν δωρεάν είσοδο. Εξαιρούνται τα μουσεία του Βατικανού (αφού πρόκειται για άλλο κράτος). Επίσης είναι ενδιαφέρον το ότι κάποια μουσεία που, υπό κανονικές συνθήκες, είναι κλειστά για το κοινό, αυτές τις ημέρες θα είναι ανοικτά.Αν κάποιος μπορεί να προτείνει ένα ξενοδοχείο μέχρι 110 ευρώ τη βραδιά για 5 νύχτες που θα μείνουμε με κοντά του ΜΜΜ ζεστό και καθαρό.Επίσης διάβασα οτι την περίοδο που θα πάμε 14-19 Απριλίου υπάρχει η culture week με σχεδόν όλα τα αξιοθέατα δωρεάν.Έχει πετύχει ποτέ κάποιος απο εδώ αυτή την εβδομάδα;Επίσης με συμφέρει να βγάλω τη roma pass Που είναι για 3 ημέρες και τις άλλες 2 να βγάλω ημερήσιο εισιτήριο;Και κάτι τελευταίο έχω πάσο αλλά είμαι 26 ετών (μεταπτυχιακή φοιτήτρια) αν το πάρω μαζί μου θα έχω πουθενά έκπτωση;
Όσο για ξενοδοχείο που ρωτάς, δες αυτά που προτείνουν οι φίλοι συμφορουμίτες. Αν μείνεις σε κεντρικό σημείο, θα χρησιμοποιήσεις ελάχιστα ή και καθόλου τα μμμ. Εγώ χρησιμοποίησα το μετρό μόνο μια φορά. Γνώμη μου είναι ότι, εφόσον τα μουσεία θα είναι δωρεάν, δε σε συμφέρει η roma pass.