Καλοκαιρι δεν πηγα ποτε αλλα αν ηταν να διαλεξω μεταξυ Ρωμης το κατακαλοκαιρο και χαρακιρι, θα προτιμουσα σιγουρα το δευτερο.Συμφωνώ!!!
Σωκράτη συμφωνώ και μαζί σου.Πριν πάω Ρώμη δεν πίστευα πραγματικά ότι θα βρώ τόσο μα τόσο κόσμο!Και να σκεφτει κανείς ότι ο χειμώνας είναι χαμηλή σεζόν,δηλαδή άνοιξη-καλοκαίρι τι γίνεται???
Εγω παντως που πηγα Ανοιξη και μαλιστα αμεσως μετα το Πασχα ...ειχε πολυυυυ κοσμο ..αλλα ρε παιδι μου δε δυσανασχετησα ..ενα περιεργο πραγμα ..και στα αξιοθεατα κινουμασταν σχετικα ευκολα και ανετα και δεν ειχαμε ποτε προβλημα να βρουμε να φαμε κ να εξυπηρετηθουμε .Εκει που ηταν ομως οντως ασφυκτικα ηταν στη Φοντανα ντι Τρεβι ,γιατι ειναι στενο το σημειο,πολυς ο κοσμος ..σπρωχνεσαι για να βγαλεις μια καλη φωτο ..χωρις να εχεις αλλους στα πλανα σου.Συμφωνώ!!!
Σωκράτη συμφωνώ και μαζί σου.Πριν πάω Ρώμη δεν πίστευα πραγματικά ότι θα βρώ τόσο μα τόσο κόσμο!Και να σκεφτει κανείς ότι ο χειμώνας είναι χαμηλή σεζόν,δηλαδή άνοιξη-καλοκαίρι τι γίνεται???
2. mainstream είναι κ το 1ο λίγο alternative. υποθέτω πας εδώ σε τετοια κλαμπ, ντυσου ανάλογα. επιμελώς ατημέλητα..οι πόρτες δεν είναι δύσκολες εκτός σαββάτου που πας αρκετά νωρίς.2.μου εστειλες 2 κλαμπακια.το ;qube disco και το saponeria club,ξερεις τι παιζει με πορτα και dress code;
3.εψαξα στο forum για να φαμε καπου καλα και φθηνα,βρηκα διαφορα αλλα περιμενω τη προταση σου που σιγουρα θα ειναι πιο συγκεκριμενη
αυτα,περιμενω τη βοηθεια σου,οποτε.
ευχαριστω