πρέπει να κάνεις online chekin και να τυπώσεις το εισιτήριο αλλιώς πληρώνεις 40 ευρώ το άτομο για κάθε πτήση.Αυτό που εκτύπωσες προφανώς δεν είναι το εισιτήριο αλλά τα στοιχεία της κράτησης γιατί το εισιτήριο το εκτυπώνεις από 15 ημέρες πριν την πτήση και μέχρι και 4 ώρες πριν.επισησ τι παιζει με την ryanair??εκλεισα τα εισητηρια εκτυπωσα το αποδεικτικο αλλα μου λει
IN ORDER TO TRAVEL YOU ARE REQUIRED TO CHECK-IN ONLINE AND PRESENT AT THE AIRPORT YOUR ONLINE BOARDING PASS AND VALID ACCEPTED TRAVEL DOCUMENT, PASSENGERS WHO DO NOT PRESENT A BOARDING PASS AT THE AIRPORT WILL BE CHARGED A RE-ISSUE FEE OF EUR40/GBP40(each boarding pass must be printed and presented on an individual A4 page).
Passengers can check-in online from 15 days up to 4 hours before each scheduled flight departure time.
Ο Άγιος Πέτρος είναι δωρεάν, ακτός αν θέλεις να επισκεφθείς τον τρούλο ή τις κατακόμβες, όποτε και υπάρχει κάποια επιβάρυνση.samion,εχω μερικες ερωτησεις για σενα,ξερω οτι η βοηθεια σου θα ειναι πολυτιμη για αυτο.
1.στο σαιτ του βατικανου το εισητηριο κοστιζει 15+4=19ευρω αλλα αναφερει οτι ειναι για τα μουσεια του βατικανου και την καπελα σιξτινα.μεσα σε αυτο περιλαμβανεται και ο αγιος πετρος;δεν μπορεσα να το διευκρινισω
2.μου εστειλες 2 κλαμπακια.το ;qube disco και το saponeria club,ξερεις τι παιζει με πορτα και dress code;
3.εψαξα στο forum για να φαμε καπου καλα και φθηνα,βρηκα διαφορα αλλα περιμενω τη προταση σου που σιγουρα θα ειναι πιο συγκεκριμενη
αυτα,περιμενω τη βοηθεια σου,οποτε.
ευχαριστω
δε νομίζω οτι είναι ιδιαίτερα τουριστική εκείνη η εποχή που θα πας, οπότε ίσως να μην έχει πολύ κόσμο.
Φεβρουαριο τελη καθόλου κόσμο, είναι η περιοδοσ αναπαραγωγησ των ιταλων.εγω θα παω φεβρουαριο τελη λεσ να εχει πολυ κοσμο??
Πως το εννοείς αυτό?????????Φεβρουαριο τελη είναι η περιοδοσ αναπαραγωγησ των ιταλων.