Εγώ κάτι άκουσα για μεγάλες ουρές και επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος (ναι το ξαναείπα!) αποφασίσαμε να μην κλείσουμε εισητήρια για το Βατικανό. Οπότε θα πάμε και βλέπουμε εκεί (βέβαια δεν ξέρω εάν με το να κλείσεις εισητήρια έχει το αβαντάζ να μην περιμένεις στην ουρά αλλά δεν το νομίζω).παντως δεν ειναι κ τεραστια η διαφορα για το ταξι!ευτυχως εγω θα εχω μονο χειραποσκευη κ ελπιζω να μην ταλαιπωρηθω!για το βατικανο απο που μπορω να κλεισω εισιτηρια?εκπτωσεις ξερετε ποτε εχει στην ιταλια??ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!
Μα γι'αυτό ακριβώς κλείνεις εισιτήρια από το ίντερνετ για να μην περιμένεις στην ουρά!!!Την περασμένη εβδομάδα που πήγα εγώ η ουρά δεν ήταν απλώς μεγάλη αλλά τεράστια,μιλάμε για χιλιόμετρα χωρις υπερβολή κι εγώ μπήκα αέρα χωρίς την παραμικρή αναμονή!!!Μακάρι να είστε τυχεροί και να μην βρείτε τόσο κόσμο αλλά από τη στιγμή που η γυναίκα σου δεν μπορεί να σταθεί όρθια σε τέτοιες ουρές ίσως θα ήταν φρονιμότερο να είχατε κλείσει.Εγώ κάτι άκουσα για μεγάλες ουρές και επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος (ναι το ξαναείπα!) αποφασίσαμε να μην κλείσουμε εισητήρια για το Βατικανό. Οπότε θα πάμε και βλέπουμε εκεί (βέβαια δεν ξέρω εάν με το να κλείσεις εισητήρια έχει το αβαντάζ να μην περιμένεις στην ουρά αλλά δεν το νομίζω.
΄Biglietteria Online dei Musei Vaticani / Ticket Office Online of the Vatican Museumsγια το βατικανο απο που μπορω να κλεισω εισιτηρια?
Και εγω πηγα στη Ρωμη τη δευτερη βδομαδα του καθολικου Πασχα ..και παλι ειχε παρα πολυ κοσμο!!!!Φανταζομαι οτι τη Μ. Εβδομαδα θα γινεται το αδιαχωρητο.