battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Εγώ είμαι αυτό το μέλος Λοιπόν ναι, έμεινα 3 βράδια μέσα Νοέμβρη φέτος και επιβεβαιώνω όσα λέει ο Samion. Βολεύει πολύ για μετακινήσεις (στα 200 μέτρα είναι το τέρμινι, αφετηρία πάμπολλων λεωφορείων). Μαγαζιά δεν είδα ιδιαίτερα πολλά, εκτός από κάποια ωραία ζαχαροπλαστεία. Πολυ ήσυχη περιοχή, αν δεις 1-2 άστεγους στο παρκάκι παραπέρα δεν τρέχει τίποτα, δε θα νιώσεις καν αίσθημα ανασφάλειας. Με τα πόδια σε ελάχιστα λεπτά είσαι εντελώς κέντρο. Τα δωμάτια είναι απλά αλλά χαριτωμένα, ανακαινισμένα, πεντακάθαρα. Το πρωινό πολύ καλό. Εμείς μείναμε με 42 περίπου τη βραδιά (το δίκλινο) και περιμέναμε ένα αχούρι, φαντάσου είχα back up τηλέφωνα από ξενοδοχεία για να πάμε κατευθείαν αλλού, κι ας είχαμε προπληρώσει.όχι δεν είναι πιεσμένο, στο κέντρο της πόλης είναι.
δοκίμασε αν θέλεις να κατεβάσεις το κόστος, να το οργανώσεις μόνος. ξεκίνα από τις πτησεις πχ. με την Easy jet ξεκινουν από 50Ε το μαρτιο. από Αθήνα πάντα. χοτέλ με 80-100 βρίσκεις σουπερ, με τα μισά ανεκτό.
ναι, το είχα προτείνει, καλό είναι για τα χρήματα που κοστίζει πολύ καλή επιλογή. είναι δε κοντα στο σταθμό σε ήσυχη περιοχή με πολλά μαγαζιά. δοκιμασμένο σχετικά πρόσφατ από μέλος..με θετικό feedback..
Οπότε ο ενθουσιασμός μου οφείλεται στο ότι σε μια συναρπαστική τιμή ήταν ένα αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο με οικογένειες, ζευγάρια κλπ.
Αυτά. Νομίζω αυτό το Andreotti το έχω παινέψει σε τουλάχιστον 3 θέματα ως τώρα, σταματώ γιατί θα γίνω γραφική!