villi
Member
Ευχαριστούμε Σωκράτη!Μήπως γνωρίζεις την ποιότητα και την ακρίβεια τους?Κάπου στο φόρουμ είχα διαβάσει αρνητικές κριτικές κι ότι ίσως είναι καλύτερο το λεωφορείο.
Πρωτη φορα πατω με τοση χαρα το ευχαριστω.Ωραιο μερος ρε φιλε η Ιταλια δεν λεω ειναι ομορφη,εχει πολυ ιστορια κ.α.αλλα εδω αυτοι τα μεγαλοποιουν,την εχουν λες και ειναι ο παραδεισος.μην τους θιξουμε την Ιταλια τους και το φαι τους.Ελεος επιτελους..........
Εγώ στα είπα ρε Μπίλαρε, post #4Ωραιο μερος ρε φιλε η Ιταλια δεν λεω ειναι ομορφη,εχει πολυ ιστορια κ.α.αλλα εδω αυτοι τα μεγαλοποιουν,την εχουν λες και ειναι ο παραδεισος.μην τους θιξουμε την Ιταλια τους και το φαι τους.Ελεος επιτελους..........
ε δεν μπορώ..το επαναφέρω..επιχείρημα ολκής. σπάει (ψαρο)κόκκαλα..Στη Ρωμη δεν μου αρεσε το φαγητο γιατι η ψαροσουπα..
γιστί? άλλη σχολή η ρωμαική, άλλη ακόμα και η αμερικάνικη. διαβάστε πως είναι η Lazio style..Αν σ'ακούσουν οι Ναπολιτάνοι θα σε κυνηγήσουν...
δεκτά τα γούστα σου. δεν σου άρεσε κ τέλος.αυτα που μου αρεσαν ητανε τα μακαρονια ειπα χοντρα και νοστιμα αλλα για τις πιτσες δεν ξετρελαθηκα δεν καταλαβα γιατι μου τη λες sapienza?
προσωπικά δεν θίγομαι καθόλου.. λέγε ότι θες. ξαναλέω αλίμονο να αρεσουν τα ιταλικά φαγητά σε όλους. ούτε Μακ-τέτοια είναι, ούτε fish and chips να αρεσουν σε όλους. θέλουν καποια "καλλιέργεια" στον ουρανίσκο και ειδικά για τη Ρώμη των 20 εκατ. τουριστών, προετοιμασία πού να φας να μην την πατάς όπως ο tripakias και τρως ψαρόσουπες..εδω αυτοι τα μεγαλοποιουν,την εχουν λες και ειναι ο παραδεισος.μην τους θιξουμε την Ιταλια τους και το φαι τους.Ελεος επιτελους......
σιγά τα ωά..χλωμιάσαμε...Πρωτη φορα πατω με τοση χαρα το ευχαριστω.
1. να διαβάσεις το σαιτ της κάρτας που απαντώνται όλες οι απορίες σου. η κάρτα διατίθεται ον λαιν.1. Απ όσο έχω διαβάσει εδώ στο forum θα το αγράσω απο το information desk του αεροδρομίου,σωστά?
2.θα μου ζητήσουν να πληρώσω μετά για το forum?
ναι οκ από το ίντερνετ για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή, αλλά πιστεύω πως πιο οικονομικά θα βγει αν βγάλεις εκεί. στο λέω αυτό γιατί κ εγώ έβγαλα από το site του Βατικανού και μετά το μετάνιωσα με τις προσφορές που μου έκαναν έξω από το Βατικανό...Ευχαριστω για τις απαντησεις!Μια μικρη ερωτηση ακομη οταν παω να κλεισω εισιτηριο για το Βατικανο μου βγαζει εκτος απο συγκεκριμενη ημερομηνια κια συγκεκριμενη ωρα παιζει καποιο ρολο αυτο?δηλ πρεπει να ειμαι ακριβως εκεινη την ωρα εκει?