CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Άντε, είχε και στα ελληνικά; Δεν περίμενα να έχει κι ούτε καν ασχολήθηκα με αυτά τα mp3 players - ξεναγούς!
αυτό το πρόγραμμα μου άρεσε πολύ, ξεφορτώσου στη βαλίτσα τις χειραποσκευές και όρμα μη το σκέφτεσαι 12 ώρες σημαίνει 8-9 καθάρα στη πόλη μη το σκέφτεσαι εκτός αν είσαι μεγάλης ηλικίας σαν ένα φίλο μου εδώ στο φόρουμκαλησπερα!το φιουμιτσινο ειναι κανα μισαωρο με τρια τέταρτα απο τη Ρωμη.Τωρα για το τι θα προλαβεις να δεις...με τα ποδια μια ωραια διαδρομη ειναι κολοσσαίο,αρχαια αγορά,πιάτσα βενέτσια...πιάνεις την βια ντελ κόρσο..στα 500 μετρα ανεβαινοντας αριστερα ειναι το πανθεον κ η πιατσα ναβόνα ενω στο ίδιο υψος της κόρσο δεξια είναι η φοντανα ντι τρέβι.πιάνοντας ξανα την κόρσο ανεβαινοντας στα δεξιά σου η πιάτσα δε σπανια ενω στο τέλος της κόρσο η πιάτσα ντε πόπόλο.όλα αυτα σε 2-3 ώρες (σε χαλαρούς ρυθμούς) ...θα πάρεις μια μικρή γεύση απο τη ρώμη..θα πιεις το καφεδάκι σου ,θα φας και το παγωτάκι σου..και μη ξεχασεις να ρίξεις ένα κερμα στην φοντανα ντι τρεβι..12 ωρες ποτε δεν είναι αρκετες για τη ρωμη...
Α... νόμιζα μίλαγες γι' αυτές τις φορητές συσκευές που είχαν σε κάποια σημεία!CAKENET ειχαμε ξεναγο ελληνα και εμεις ακουστικα οπου ακουγαμε τις περιγραφες του
τις βαλίτσες σίγουρα, εσύ φρόντισε να μην έχεις καμμιά περίεργη-βαριά χειραποσκευή γιατί θα σου βγει η βόλτα ξυνή, όλα στη βαλίτσα μέσα και βουρ για ρώμη στις πλατείες για καφέ.παιδια ευχαριστω πολλυ για τις πληροφορειες...θα τισ αξιοποιησω αναλογα. εχω ακομη βεβαια ενα μηνα μεχρι το ταξιδι και τελικα εκλεισα να φτασω απο βαρκελωνη -ρωμη στησ 8¨30 και να φυγω απο ρωμη για αθηνα 22΄΄00 το βραδυ.Δεν ειχα επλογη να φαω την μερα στο μερος επιλογης μου δλδ στην βαρκελωνη και αναγκαστικα επρπενα φυγω 6 το πρωι..οποτε η θα γυριζα αθηνα 00''30 το βραδυ η 13''00 το μεσημερι. Απλα δεν γνωριζω κι αν ξερει καποιος ας μου πει αν τισ βαλιτσες τις κραταει η εταιρεια και τις μεταφορτωνη στο αεροπλανο επιστροφης ,η πρεπει να τις κουβαλαω μαζι η να τις αφησω σε καποιο ντουλαπι με καποιο αντιτιμο.Εκλεισα πηγαινε ελα με αλιταλια και κανει ενδιαμεση στασ ηστην ρωμη.
ευχαριστω και παλι παιδια και δεχτες ευχες παραγγελιες για το συντριβανι...