πρωτα απ όλα χαλάρωσε γιατί μονο που σε διαβάζω αγχώνομαι!
εαν θέλεις διαμέρισμα δες
Appartamenti a Roma su Venere.com - Appartamenti economici a Roma
αλλα ψάξε και στο booking και βαλε επιλογή διαμερίσματα, θα βρεις αρκετά
APARTMENTS - RESIDENCE - ROMA - ROME - LUNGOTEVERE - SUITE
αλλα το βρίσκω "κάπως" το να πας στην Ιταλία και να μην δοκιμάσεις φαγητό.Αλλα το ποιο βασικό είναι οτι θα σου τρωει χρόνο απο τις βόλτες ,ασε που θα είσαι ψόφια με τοσο περπάτημα.
Σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ικανοποιει τα γούστα σου, εδω δεν τρως ποτέ έξω;
Επίσης να πας στην αρχαία αγορά, έχει κατι βάθρα κενα, να ζητήσεις να στήσουν ενα άγαλμα στον άντρα σου, ήρωας!!!
Ο αντρας μου ειναι ηρωας!Αλλα για τους διαφορετικους λογους απο οτι νομιζεις εσυ!Δεν μπορεις να κρινεις και να λες διαφορα σε ενα ατομο που δεν γνωριζεις το ποιος ειναι και το τι εχει περασει! blahblahblahblah
να μην πας πάντως έχοντας στο νου αυτά τα λανθασμένα κλισέ.Πρεπει αναγκαστικα να μου αρεσουν τα μακαρονια και η πιτσα επειδη παω Ιταλια?
Μετά από αυτό έχουν ειπωθεί όλα στο φόρουμ.Δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά αυτό αξίζει καινούρια κατηγορία βραβείου.ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΞΩ με τον καθε απλυτο να μου σερβιρει οτι να'ναι και να ειμαι υποχρεωμενη και να πληρωσω και απο πανω?!
φεύγω Τρίτη για ρώμη. κλείνω τώρα για βατικανό. ευχαριστούμε για τις πληροφορείες σας. εγώ θα κλείσω από Biglietteria Online dei Musei Vaticani / Ticket Office Online of the Vatican MuseumsΕχω την εντύπωση οτι το πιο φτηνο και με διαφορά ειναι αν κλεισεις απευθείας απο τη σελίδα του Βατικανού γιατί δεν μεσολαβεί γραφείο και δεν έχεις on-line fees 8,5e έχεις μόνο 4e επιβάρυνση ενω απο τα γραφεια πληρώνεις παραπάνω και τα 4 και τα 8,5!!
Biglietteria Online dei Musei Vaticani / Ticket Office Online of the Vatican Museums
θα σου πρότεινα να τα κλείσεις απο site που σου δίνω γιατί εχεις μόνο 4e επιβάρυνση οποτε γλυτώνεις τις πολύ μεγάλες ουρές !