Σιγουρότατη!!! Μόνο μετά τις 18:00 άνοιξαν δύο εστιατόρια, το "Ντομάτες" και ένα άλλο που δεν θυμάμαι και 3-4 μπαράκια
Όσο για την διαμονή που ενδιαφέρεται ο/η Erminathess, προανέφερα ότι έμεινα στο spirit of the knights το οποίο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και μέσα στην παλιά πόλη. Επίσης πολύ καλό και δίπλα στο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου είναι το www.nikostakishotel.com το οποίο είναι κι αυτό boutique hotel και πολύ ατμοσφαιρικο επίσης.
Καθώς και το www.avalonrhodes.gr
Αναφέρω μόνο ξενοδοχεία που είναι στην παλιά πόλη γιατί εγώ μόνο εκεί έψαξα να μείνω.
Υποθέτω ότι έψαξες τη γύρω περιοχή (μέσα στην παλιά πόλη). Κοντά στην πλατεία Πλάτωνος υπάρχουν ένα σωρό εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, που από όσα ξέρω είναι ανοιχτά και το χειμώνα (γιατί υπάρχουν και κάποια που κλείνουν και ναι αυτό είναι κάπως αδικαιολόγητο).
Το "ντομάτες" που ανέφερες δεν το έχω υπόψη.
Τονίζεις βέβαια ότι δεν τη γνωρίζατε τη Ρόδο. Βλέπεις τα εστιατόρια που σου λέω εγώ (Πιζάνιας, Λευτεράς, Μάνταλα) δεν είναι και σε τόοοοοοσο κεντρικό σημείο ώστε να τα δεις εύκολα. Μήπως αυτό ήταν το πρόβλημα; Λέω μήπως. Πρέπει να το ψάξω όμως όχι τίποτ' άλλο, απλά να ξέρω τι να λέω. Μη με ρωτάνε και λέω άλλα αντ΄ άλλων