• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ρωμη....απο που να ξεκινησω;;;

Nikoltzimis

New Member
Καλησπερα σε ολους....12-15 δεκεμβριου πεταω για ρωμη...εχω διαβασει τοσα πολλα αλλα μπερδευτικα πολυ...μπορεις καποιος να μου πει απο που να ξεκινησω;;;κολοσσαιο;βατικανο;;πλατειες;;;μενω σχετικα κοντα στο κεντρο!!

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Καλησπερα σε ολους....12-15 δεκεμβριου πεταω για ρωμη...εχω διαβασει τοσα πολλα αλλα μπερδευτικα πολυ...μπορεις καποιος να μου πει απο που να ξεκινησω;;;κολοσσαιο;βατικανο;;πλατειες;;;μενω σχετικα κοντα στο κεντρο!!
Μελετησε κι αυτο
http://www.travelstories.gr/communi...κεψης-τους-σε-4μερο-ταξιδι.52998/#post-606473

Last edited:

STKF

Member
Μην αγχώνεσαι! Ξεκίνα από αυτό που ενδεχόμενως σκεπτόσουν όταν άκουγες την λέξη Ρώμη. Προσωπικά πριν επισκεφθώ την πόλη, σκεπτόμουν το Πάνθεον. Ήταν το πρώτο μνημείο που επισκέφθηκα όταν πήγα.
Μην αγνοείς τον παράγοντα του καιρού. Πιθανόν να σου καθορίσει αυτός το πρόγραμμα. Πας τον Δεκέμβριο. Δες την πρόγνωση και προγραμμάτισε. Αν για παράδειγμα την πρώτη ημέρα βρέχει, οι κλειστοί χώροι είναι μονόδρομος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom