• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ρούχα για ταξίδι και κρύο

Evi_Stav

Member
Προσωπικά αυτό είναι που με προβληματίζει...γιατί αν δώσεις χρήματα αρκετά να πάρεις διάφορα για συνθήκες μεγάλου κρύου πχ για να πας Τρομσο όπως θα ήθελα, τι θα τα κάνεις μετά τα ρούχα κλπ αξεσουάρ αν δε συνηθίζεις να πας έστω σε χιονοδρομικά? Αντε να πας μια δυο φορές στις Άλπεις γιατί είμαι κ γκραντε, μετά θα ταχω να τα κοιτάω?? Γιατί Ελλάδα έχουμε νορμάλ καιρό συνήθως το καταχείμωνο κ δε σκοπεύω να πηγαίνω εκδρομές σε χιονοδρομικά όπως προείπα ελλειψει μέσου. Τέλος πάντων, εκεί κολλάω εν μέρει, στην απόσβεση

Κ φαντάσου να δώσεις ένα σκασμό λεφτά κ ν ανακαλύψεις ότι κ πάλι τουρτουριζεις

Υ. Γ. Χρόνια πολλά σε όλους :icon_biggrin:
τον ιδιο προβληματισμο ειχα και εγω με εσενα :icon_cheesygrin: Αλλα εν τελει τα εδωσα τα λεφτα γιατι εχω δωσει επισης ενα σκασμο λεφτα για να παω στο Τρομσο και βλακεια να κρυωνω :icon_rolleyes:

Κοιτα ακόμα και καπου ορεινα να πας στην Ελλαδα χειμωνα (οχι απαραιτητα σε χιονοδρομικο) μπορεις να φορεσεις ενα καλο ισοθερμικο αντι να βαλεις 800 ρουχα πανω σου! Φορας ενα ισοθερμικο, ενα απλο μπλουζακι και το μπουφαν σου και ξεμπερδεψες!

paefstra

Member
Προσωπικά αυτό είναι που με προβληματίζει...γιατί αν δώσεις χρήματα αρκετά να πάρεις διάφορα για συνθήκες μεγάλου κρύου πχ για να πας Τρομσο όπως θα ήθελα, τι θα τα κάνεις μετά τα ρούχα κλπ αξεσουάρ αν δε συνηθίζεις να πας έστω σε χιονοδρομικά? Αντε να πας μια δυο φορές στις Άλπεις γιατί είμαι κ γκραντε, μετά θα ταχω να τα κοιτάω?? Γιατί Ελλάδα έχουμε νορμάλ καιρό συνήθως το καταχείμωνο κ δε σκοπεύω να πηγαίνω εκδρομές σε χιονοδρομικά όπως προείπα ελλειψει μέσου. Τέλος πάντων, εκεί κολλάω εν μέρει, στην απόσβεση

Κ φαντάσου να δώσεις ένα σκασμό λεφτά κ ν ανακαλύψεις ότι κ πάλι τουρτουριζεις

Υ. Γ. Χρόνια πολλά σε όλους :icon_biggrin:
Βαλε και 170 το καθε βραδυ για κυνηγι, εγω προτιμω με ολα αυτα μια ακριβη τσαντα για χρονια που ειναι επενδυση :D.

hamurabi

Member
ε καλα σιγα το ποσο για να περιμενουμε αποσβεση,αφου με 60 ευρω παιρνεις πανω κατω ισοθερμικα 100% μαλλι. δεν ειναι κ τοσο τραγικο το ποσο

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
ε καλα σιγα το ποσο για να περιμενουμε αποσβεση,αφου με 60 ευρω παιρνεις πανω κατω ισοθερμικα 100% μαλλι. δεν ειναι κ τοσο τραγικο το ποσο
Μα εγώ υπολογίζω κ μπουφάν χοντρά πολύ, παπούτσια για χιόνια κλπ που αυτά κοστίζουν. Εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, γάντια, κασκόλ, σκουφο ισοθερμικό ε οκ μαζεύεται ένα ποσό. Τέλος πάντων, κάτσε να αποφασίσω να πάω πρώτα που δε το βλέπω...εσύ να μας πεις όταν με το καλό επιστρέψεις αν όντως σε βοήθησαν ότι ψωνισες να μη παγώνεις

hamurabi

Member
Μα εγώ υπολογίζω κ μπουφάν χοντρά πολύ, παπούτσια για χιόνια κλπ που αυτά κοστίζουν. Εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, γάντια, κασκόλ, σκουφο ισοθερμικό ε οκ μαζεύεται ένα ποσό. Τέλος πάντων, κάτσε να αποφασίσω να πάω πρώτα που δε το βλέπω...εσύ να μας πεις όταν με το καλό επιστρέψεις αν όντως σε βοήθησαν ότι ψωνισες να μη παγώνεις
α ενταξει αν λες για ολο το πακετο μαζι τοτε συμφωνω εχεις δικιο.
θα επανελθω οταν επιστρεψω ναι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484
Νεότερο μέλος
dvasilo_