• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ρούχα για ταξίδι και κρύο

Evi_Stav

Member
Προσωπικά αυτό είναι που με προβληματίζει...γιατί αν δώσεις χρήματα αρκετά να πάρεις διάφορα για συνθήκες μεγάλου κρύου πχ για να πας Τρομσο όπως θα ήθελα, τι θα τα κάνεις μετά τα ρούχα κλπ αξεσουάρ αν δε συνηθίζεις να πας έστω σε χιονοδρομικά? Αντε να πας μια δυο φορές στις Άλπεις γιατί είμαι κ γκραντε, μετά θα ταχω να τα κοιτάω?? Γιατί Ελλάδα έχουμε νορμάλ καιρό συνήθως το καταχείμωνο κ δε σκοπεύω να πηγαίνω εκδρομές σε χιονοδρομικά όπως προείπα ελλειψει μέσου. Τέλος πάντων, εκεί κολλάω εν μέρει, στην απόσβεση

Κ φαντάσου να δώσεις ένα σκασμό λεφτά κ ν ανακαλύψεις ότι κ πάλι τουρτουριζεις

Υ. Γ. Χρόνια πολλά σε όλους :icon_biggrin:
τον ιδιο προβληματισμο ειχα και εγω με εσενα :icon_cheesygrin: Αλλα εν τελει τα εδωσα τα λεφτα γιατι εχω δωσει επισης ενα σκασμο λεφτα για να παω στο Τρομσο και βλακεια να κρυωνω :icon_rolleyes:

Κοιτα ακόμα και καπου ορεινα να πας στην Ελλαδα χειμωνα (οχι απαραιτητα σε χιονοδρομικο) μπορεις να φορεσεις ενα καλο ισοθερμικο αντι να βαλεις 800 ρουχα πανω σου! Φορας ενα ισοθερμικο, ενα απλο μπλουζακι και το μπουφαν σου και ξεμπερδεψες!

paefstra

Member
Προσωπικά αυτό είναι που με προβληματίζει...γιατί αν δώσεις χρήματα αρκετά να πάρεις διάφορα για συνθήκες μεγάλου κρύου πχ για να πας Τρομσο όπως θα ήθελα, τι θα τα κάνεις μετά τα ρούχα κλπ αξεσουάρ αν δε συνηθίζεις να πας έστω σε χιονοδρομικά? Αντε να πας μια δυο φορές στις Άλπεις γιατί είμαι κ γκραντε, μετά θα ταχω να τα κοιτάω?? Γιατί Ελλάδα έχουμε νορμάλ καιρό συνήθως το καταχείμωνο κ δε σκοπεύω να πηγαίνω εκδρομές σε χιονοδρομικά όπως προείπα ελλειψει μέσου. Τέλος πάντων, εκεί κολλάω εν μέρει, στην απόσβεση

Κ φαντάσου να δώσεις ένα σκασμό λεφτά κ ν ανακαλύψεις ότι κ πάλι τουρτουριζεις

Υ. Γ. Χρόνια πολλά σε όλους :icon_biggrin:
Βαλε και 170 το καθε βραδυ για κυνηγι, εγω προτιμω με ολα αυτα μια ακριβη τσαντα για χρονια που ειναι επενδυση :D.

hamurabi

Member
ε καλα σιγα το ποσο για να περιμενουμε αποσβεση,αφου με 60 ευρω παιρνεις πανω κατω ισοθερμικα 100% μαλλι. δεν ειναι κ τοσο τραγικο το ποσο

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.482
Νεότερο μέλος
Angie Skd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom