paefstra
Member
Η γουνα στα μποτακια δεν λεει και πολλα αν ο πατος της μποτας δεν ειναι καταλληλος. Ουτε η καλτσα λειτουργει τοτε.Καλησπέρα σε όλους.Ετοιμάζομαι πάλι για χειμερινή εξόρμηση και θέλω την βοήθεια σας.Θα πάμε τέλη Νοέμβρη στην Βιέννη και την Μπρατισλάβα και επειδή στα προηγούμενα χειμερινά ταξίδια μας(Κρακοβια,Νυρεμβεργη,Πράγα,Βουδαπέστη) αντιμετωπίσαμε θέμα με το κρύο,θέλω την γνώμη σας.Είχαμε φυσικά ισοθερμικά και μποτάκια με γουνα μέσα αλλά ειδικά στο θέμα των παπουτσιών υπήρξε μια απογοήτευση.Αρχικά ήμασταν εντάξει με τα απλά μποτακια μας αλλά μετά από κάποια ώρα πονούσαν πολύ τα πόδια μας και τελικά καταλήξαμε όλες ότι κρυώναμε λόγω των
ποδιών.Οποτε θέλω να μου προτείνετε όσοι έχετε πάρει και είστε ευχαριστημένοι μάρκες για μποτακια για κρύο και χιονι αλλά επίσης και για πολύ περπάτημα.Επίσης και για κάλτσες ισοθερμικες τι γνώμη έχετε;Και για ισοθερμικά έχετε πάρει κάποια συγκεκριμένη μάρκα;Κάνουν δουλειά;Ποντάρω σε εσας γιατί βρίσκω διαφορά στο Ίντερνετ και έχω μπερδευτεί.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δοκιμασε μποτακια Columbia με χοντρο πατο. Εγω πηρα μαλλινες καλτσες, δεν με πειθουν οι ισοθερμικες. Τα ισοθερμικα λειτουργουν οπως και καθε υφασμα σε στρωσεις εκτος του βαμβακερου.