villi
Member
2 Βουκουρέστι,2 Μπρασόβ και 1 Σιμπιου ή Σιγκισοάρα το ιδανικό για τη περίπτωσή σας.Αλλιώς 2 Βουκουρέστι και 3 Μπρασόβ κι απο κει Σινάια οπωσδηποτε,Μπραν,Ρασνοβ και Ποϊάνα.
Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα ήθελα να'ξερα;;;Mια τελευταια ερωτηση παιδια.
Απο ασφαλεια πως ειναι η ρουμανικη υπαιθρος;
Δεν αναφερομαι στην οδικη, αλλα γενικα.
Εχω διαβασει (σε ταξιδιωτικο οδηγο) οτι υπαρχουνε μεχρι και μαιμου αστυνομικοι που ζητανε να δουν το συναλλαγμα και μετα σε κλεβουνε.
Εμπειριες δικες σας;
Y.Γ. Ταξιδι με αυτοκινητο με ελληνικες πινακιδες.
καλησπερα!μπορεις να μου δωσεις μια εικονα Αθηνα -Βουκουρεστι οδικως?ποσες ωρες ειναι τα εξοδα περιπου πηγαινελα και τη διαδρομη?Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα ήθελα να'ξερα;;;
Δυο χρόνια ζω στη Ρουμανία κι έχω οργώσει την ύπαιθρο μαζί με τα παιδιά μου,ούτε μαιμού αστυνομικούς είδα,ούτε κανείς με έκλεψε αν είναι δυνατόν.Είναι πολιτισμένη χώρα με πάρα πολύ καλούς ανθρώπους!Είναι πολύ πιο ασφαλής από την Ελλάδα!
Κανένας αστυνομικός δε ζητάει να δει το συνάλλαγμα,είναι κουφό αυτό,η Ρουμανία ανήκει στην Ευρωπαική ένωση!!!
Είναι περίπου 14 ώρες ανάλογα την κίνηση και την αναμονή στα σύνορα,κυρίως στη γέφυρα Βουλγαρίας-Ρουμανίας που η αναμονή λόγω εργων φτάνει και τις 5 ώρες σε ώρα αιχμής.καλησπερα!μπορεις να μου δωσεις μια εικονα Αθηνα -Βουκουρεστι οδικως?ποσες ωρες ειναι τα εξοδα περιπου πηγαινελα και τη διαδρομη?