LIMGIRL
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- New York
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού
Καλησπερα κατ αρχη. θα ηθελα να μαθω αν τελικα νοικιασες το αυτοκινητο που ελεγες και αν ναι πως ειναι οι δρομοι τους εκει κατω.Παιδιά, καλημέρα!!!!!!! Μετακινήθηκα στο σωστό thread .... φεύγω για Βουκουρέστι μεθαύριο με Ryanair, φτάνω στις 18:00 και φεύγω Σάββατο μεσημέρι. Ουσιαστικά οι γεμάτες μέρες μου είναι δύο. Έκλεισα διαμέρισμα στην περιοχή του Πανεπιστημίου και σκέφτομαι το πρώτο βράδυ να κατέβω παλιά πόλη για φαγητό, ποτό, βόλτα, την επόμενη μέρα να κάνω ό,τι μπορώ από Βουκουρέστι και την Παρασκευή να την αφιερώσω σε μια κοντινή πόλη, σκέφτομαι την Σινάια και το κάστρο Πέλες. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο, γιατί η Ryanair μας δίνει πολύ φτηνές επιλογές και θα γλιτώσουμε την ταλαιπωρία. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
1ον Τι γίνεται με τους δρόμους; Είδα καιρό και δεν λέει κάτι για χιόνι αυτές τις μέρες, δίνει θερμοκρασίες από 2-7... Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται παραέξω από το Βουκουρέστι, οπότε ρωτάω κάποιον που πήγε σχετικά πρόσφατα.... Να πάρουμε αλυσίδες; Θα μας χρειαστούν για την ημερήσια την Παρασκευή;
2ον Ξέρεις κανείς τι γίνεται με το πάρκινγκ; Αυτός που μας νοικιάζει το δωμάτιο μας είπε ότι υπάρχει σε αυτήν την περιοχή δωρεάν δημόσιο πάρκινγκ, αλλά σε γενικές γραμμές τι ισχύει και πόσο ασφαλές θα είναι; Μην πληρώνουμε και το νοικιάρικο....
3ον Έχει νοικιάσει κανείς από την υπηρεσία της Ryanair; πολύ φτηνά τα βλέπω και ανησυχώ.
4ον Στο Βουκουρέστι προτάσεις για φαγητό εκτός από το Caru cu Bere; Επίσης αυτό το Thermae που βλέπω τι είναι; Σπα;
5ομ Παίζει κανένα καλό outlet με φτηνά ρούχα;
Αυτά νομίζω.... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.... Villy διάβασα τα ποστ σου.... Είσαι κατατοπιστικότατη....
Last edited by a moderator: