Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

Spark

Member
The rain song for a rainy day

It is the springtime of my loving
The second season I am to know
You are the sunlight in my growing
So little warmth I've felt before
It isn't hard to feel me glowing
I watched the fire that grew so low, oh
It is the summer of my smiles
Flee from me, keepers of the gloom
Speak to me only with your eyes
It is to you, I give this tune
Ain't so hard to recognize, oh
These things are clear to all from time to time, ooh
Oh, oh
Oh
Talk, talk, talk, talk
Hey, I felt the coldness of my winter
I never thought it would ever go
I cursed the gloom that set upon us, 'pon us, 'pon us
But I know that I love you so
Oh, but I know
That I love you so
These are the seasons of emotion
And like the wind, they rise and fall
This is the wonder of devotion
I see the torch
We all must hold
This is the mystery of the quotient, quotient
Upon us all, upon us all, a little rain must fall
Just a little rain, oh, yeah
Oh, ooh, yeah-yeah-yeah

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Είδα τους Nightstalker live ξανά μετά το 2008 ή το 2009. Ούτε που θυμάμαι. Στο AN τότε. Συγκίνηση. Ο Argy ίδια κατάσταση με τους χορούς του και τις γκριμάτσες του. Τα καινούρια κομμάτια πολύ καλά. Γενικά έχουν ανέβει πολύ πιστεύω. Πόσο με πορώνουν οι μπασογραμμες τους!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ο Argy ίδια κατάσταση με τους χορούς του και τις γκριμάτσες του.
Διαφωνώ, πιστεύω όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμη καλύτερος, αυτός και η φωνή του. :)
Τα καινούρια κομμάτια πολύ καλά.
Μόλις χθες παρήγγειλα το νέο δίσκο τους που τον περίμενα πως και πως. Όλο το τελευταίο διάστημα είχαν κλειστεί στο στούντιο, είμαι σίγουρος πως θα έρθει κατι καλό.
Γενικά έχουν ανέβει πολύ πιστεύω.
Νομίζω ότι την τελευταία δεκαετία κι ακόμα πιο συγκεκριμένα τα τελευταία πέντε χρόνια, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Το φανερώνουν και οι αυξημένες πλέον εμφανίσεις τους εκτός συνόρων, δείχνει να παίρνουν την αναγνώριση που τους αξίζει!
Πόσο με πορώνουν οι μπασογραμμες τους!
Ανυπομονώ να τους ξαναδώ κι εγώ από κοντά... :cool:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Διαφωνώ, πιστεύω όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμη καλύτερος, αυτός και η φωνή του. :)
Μα για καλό το έγραψα! Γίνεται άλλος άνθρωπος όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Δεν περιμένεις τόση ενέργεια.

Μόλις χθες παρήγγειλα το νέο δίσκο τους που τον περίμενα πως και πως. Όλο το τελευταίο διάστημα είχαν κλειστεί στο στούντιο, είμαι σίγουρος πως θα έρθει κατι καλό.
Τον άκουσα σε streaming 😬 μου αρέσει περισσότερο από τον προηγούμενο. Διατηρούν αυτό το παλιό ροκ που μοιάζει να χάνεται γενικά δυστυχώς.

Με την ευκαιρία, θα πας στο φεστιβάλ στην Κομοτηνή; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έκανε τόσο αχταρμά! Ήταν πολύ δύσκολο να βάλει όλα τα συγκροτήματα σε ένα τριήμερο και να φτιάξει ένα δυνατό φεστιβάλ; Τι γελοιότητες είναι αυτές με την Μαλακάσα και το σπάσιμο στα δύο; Αναρωτιέμαι πόσες συναυλίες θα πάνε ακλαφτες. Κρίμα!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μα για καλό το έγραψα! Γίνεται άλλος άνθρωπος όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Δεν περιμένεις τόση ενέργεια.
Κι εγώ για να τονίσω το ίδιο, συμφωνούμε! ;)
Τον άκουσα σε streaming 😬 μου αρέσει περισσότερο από τον προηγούμενο
Μέχρι στιγμής αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να μου αρέσει περισσότερο κάποιος δίσκος από το λατρεμένο Great Hallucinations που έχω λιώσει και βρήκα τουλάχιστον 2 κομμάτια που σε αρπάζουν απ' τα μούτρα κατευθείαν με το πρώτο άκουσμα. Περιμένω βέβαια να τον ακούσω ολοκληρωμένο με τον πατροπαράδοτο τρόπο για να σχηματίσω άποψη, ευελπιστώ για τα καλύτερα!
Με την ευκαιρία, θα πας στο φεστιβάλ στην Κομοτηνή;
Δεν έχω υπόψιν μου, σε ποιο φεστιβάλ αναφέρεσαι; Παίζει κάτι καλό; Όχι τίποτε άλλο, ψάχνω εδώ και καιρό μια αφορμή για εξόρμηση σ' εκείνα τα μέρη. :cool:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Κομοτηνή έγραψα; 😅 Κατερίνη εννοούσα! Το Terra republic το λεγόμενο από τη μια και rockwave στη Μαλακάσα από την άλλη. Οι Έλληνες μεταλλαδες στα κάρβουνα!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Οι Έλληνες μεταλλαδες στα κάρβουνα!
Καλά θα κάνουν οι Έλληνες μεταλλάδες ν' ανεβούν και καμιά βόλτα προς τα βόρεια, να δουν πως είναι να ματώνεις οικονομικά κάθε χρόνο για να δεις μια συναυλία... :haha:

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα μιας που δε κόβω και φλέβα για κάτι απ' όλα. Μόνο για Savatage με ψήνει ένας φίλος που τους έχει μεγάλη αγάπη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.974
Μέλη
39.675
Νεότερο μέλος
pinpan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom