Ρε σεις θα κλείσουμε 20 χρόνια φέτος

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Εγω θα προτεινα να κοψουμε τουρτα καπου αναμεσα σε Αθηνα και Θεσσαλονικη π.χ. Βολο ή Λαρισα ωστε το παρτυ να εχει πανελληνια προσελευση μελων και κεφι 5ημερης… γιατι κακα τα ψεματα: αλλο μετα το παρτυ να εχεις να οδηγησεις/παρεις μετρο κλπ για να επιστρεψεις σπιτι σου και αλλο να εισαι σε διακοπες!
πολύ καλό...

ManEf23

Member
Είκοσι χρόνια.

ΕΙΚΟΣΙ.

Τι θα κάνουμε φέτος; πρέπει να κάνουμε κάτι μεγάλο.

Πάρτυ στην Αυστραλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα;

Παγκόσμια συνάντηση μελών στο Μονακό;

Συναυλία των metallica αποκλειστικά για τα μέλη μας;

Για πείτε καμιά ιδέα, έτσι να περάσει η ώρα γιατί έχω μοναξιές ξενιτιάς...
Αυτό το πάρτυ στην Αυστραλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα με ψήνει, δεδομένου οτι δεν εργάζομαι αυτην την περίοδο, και έχω κάτι συγγενεις στην Αυστράλια. Θα πω για ένα πάρτι πήγα και έμεινα εκεί μόνιμα. :haha:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Προτείνω τηλέ πάρτυ τύπου τηλεκπαίδευσης μέσω WebEx πλατφορμας , και εφικτό και οικονομικό καί οικολογικό και σημειολογικό της εποχής που έφτασε η σελίδα......

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ λέω να τσονταρουμε όλοι ένα εικοσάρικο και να στείλουμε έναν τυχερό με.κληρωση στην Αυστραλία με έξτρα μπόνους δείπνο με το Δευκαλίωνα. Μην πω και ρομαντικό δείπνο και το χοντρυνω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ λέω να τσονταρουμε όλοι ένα εικοσάρικο και να στείλουμε έναν τυχερό με.κληρωση στην Αυστραλία με έξτρα μπόνους δείπνο με το Δευκαλίωνα. Μην πω και ρομαντικό δείπνο και το χοντρυνω.
Να ξεκινήσω δίαιτα.

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εγώ λέω να τσοντάρουμε όλοι ένα εικοσάρικο και να στείλουμε έναν τυχερό με κλήρωση στην Αυστραλία

Και για να συμπληρώσω τη θεϊκή ιδέα σου: ‘στην οποία κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο (τιμής ένεκεν) τα μέλη που έκαναν εγγραφή μέχρι και τον Ιούνιο του 2008’ :haha::haha::haha::haha:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Και για να συμπληρώσω τη θεϊκή ιδέα σου: ‘στην οποία κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο (τιμής ένεκεν) τα μέλη που έκαναν εγγραφή μέχρι και τον Ιούνιο του 2008’ :haha::haha::haha::haha:
Διαμαρτύρομαι! Τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2009.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Το ακούω

Καποιες ημασταν ανήλικα τότε, δεν ειναι δικαιο...

Spark

Member
Ναι είναι καλή ιδέα να τσοντάρουν λεφτά μόνο τα μέλη που έκαναν εγγραφή μέχρι το 2010 (περιλαμβάνει και αυτούς από το 2008 κ 2009), πιστεύω πως όλοι οι νέοι συμφωνούν.
Μην ξοδεύεστε λεφτά υπάρχουν :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.588
Νεότερο μέλος
Stavrosbou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα