varioAthens
Member
Ναι αλλά χτύπα το στο σπίτι σου... ούτε καν στο μπαλκόνι σου γιατί κάνει αντίλαλο!!!Παντως ταβλι χωρις χτυπημα δεν ειναι ταβλι...
Ναι αλλά χτύπα το στο σπίτι σου... ούτε καν στο μπαλκόνι σου γιατί κάνει αντίλαλο!!!Παντως ταβλι χωρις χτυπημα δεν ειναι ταβλι...
Καλα θ' αγορασω ενα σπιτι πανω απ' το δικο σου...Ναι αλλά χτύπα το στο σπίτι σου... ούτε καν στο μπαλκόνι σου γιατί κάνει αντίλαλο!!!
Έχει να πέσει σκουπόξυλο στο ταβάνι μου-πάτωμά σου!!!Καλα θ' αγορασω ενα σπιτι πανω απ' το δικο σου...
Και γω θέλω να σταματήσω να δαγκώνω τα νύχια μου, αλλά δεν αρχίζω το κομπολόϊ...Καλά για το κομπολόι συμφωνούμε, αν και μάλλον βοηθάει αυτόν που κόβει το τσιγάρο. Αλλά γιατί στην δίνει ο ήχος από το τάβλι? Δεν παίζεις?? Ε όχι!!!!!
Γιατί στη μέση της παραλίας νιώθεις πιο ασφαλής μη πέσεις στα βράχια που είναι στις άκρες της παραλίας. Επίσης, γιατί να πας στην εξορία, όταν η παρέα σου είναι εκεί περα ή μπορεί να διψάσεις ή να χτυπήσει το τηλ κλπ κλπ;Μια που είναι θέμα για ρακέτες -lovers, λύστε μου μια απορία: γιατί οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν ακριβώς στη μέση της παραλίας και όχι σε κάποια άκρη της για να μην ενοχλούν; Αχ πείτε μου ότι εσείς είστε λίγο ευαίσθητοι και παίζετε διακριτικά τουλάχιστον...
| | | | | |
καλά.. ιδέα δεν είχα.... στην αρχή νόμιζα πως μιλάγατε για κανά πραγματικό αγόρι αλλά μου το χάλασε ο Αντώνης.. δε μου κολλούσε...
Ακριβώς. Αυτό ήθελα να γράψω, πόσο σπαστικό είναι που έχουν γεμίσει οι παραλίες με ξαπλώστρες και μάλιστα θέλουν αν είναι δυνατόν να είναι εκεί που σκάει το κύμα, μη χάσουν κανέναν παφλασμό...Η παραλια ειναι για ρακετες , οχι για ξαπλωστρες. Τωρα μερικοι που πανε και παιζουν μεσα στον κοσμο, ειναι βλακες. Ασε που οποιος θελει να παιξει σοβαρα ρακετες δεν θα παει στην ακρη της θαλασσας. Εκει πανε οσοι θελουν να τους βλεπουν...
Πές τα!Παντως γι' αυτους που πανε και βαζουν τις ξαπλωστρες ακριβως μπροστα στη θαλασσα καλα να παθουν και τρωνε τα μπαλακια στο κεφαλι και αλλου...
Μη πώ για τις τσιμεντένιες ή απο οποιοδήποτε υλικό φτιάχονται οι βάσεις στήριξης των ομπρελών!! Αυτό κι αν είναι!!καλα ναι.Οι παραλιες ειναι για ολους, συμφωνω απολυτως, εγω για τις ξαπλωστρες λεω ... που πανε μερικα beach bar και γεμιζουν ολη την παραλια ξαπλωστρες.
Μην σου πω πως θα παίξουμε και μαζί!Ρακετοπαικτρια και γω προπονουμαι προ Αυγουστου ..για να παω στην απολυτη ρακετοπαραλια=Καλογρια Μεσσηνιακης Μανης.
Παιδια εκει γινεται πολεμος ..οσοι δεν συμπαθουν ρακετες ..δε θα περασουν καλα και θα δυσανασχτησουν.
mariaz εφοσον αγαπας ρακετες ..θα με θυμηθεις!