traveladdict
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Άντζελες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Με αυτή σου την ερώτηση και αν συνδυάσεις και τα προηγούμενα θέματά σου απλά πιστεύω ότι ο traveladdict έχει δίκιο.αν τελικα αποφασισω ρωμη, να κανω και μια ημερησια εκδρομη στη φλωρεντια?
Ρε κοπέλα μου μας κάνεις πλάκα? ρωτάς αν θα προλάβεις μέσα σε 4 μέρες να δεις την Ρώμη ή το Άμστερνταμ... σχεδόν όλοι σου λένε Ρώμη αν και δεν θα προλάβεις να τα δεις όλα κι εσύ ρωτάς αν προλαβαίνεις να δεις και την Φλωρεντία... αν είσαι κάτω από 18 ρώτα τον μπαμπά σου να σου εξηγήσει αν είσαι πάνω από 18 ή κάνεις πλάκα ή κάτσε σπίτι σου γιατί όπου και να πας δεν θα καταλάβεις τίποτε...αν τελικα αποφασισω ρωμη, να κανω και μια ημερησια εκδρομη στη φλωρεντια?
Για το Άμστερνταμ δεν ξέρω να σου πω. Όσον αφορά για την ρώμη οι 4 ημέρες είναι λίγες, ειδικά αν πας με γκρουπ θα χάσεις πάρα πολλά. Για να ανακαλύψεις την μαγεία που κρύβει αυτή η πόλη πρέπει να την περπατήσεις και επειδή έχει να σου δείξει πάρα πολλά οι 4 ημέρες πιστεύω πως δεν θα φτάσουν.Πρόκειται να πραγματοποιήσω ένα τετραήμερο ταξίδι 24-27 Μαρτίου, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη τον προορισμό. Είμαι ανάμεσα στη Ρώμη και το Άμστερνταμ. Θα πάω με πρακτορείο και τα έξοδα είναι πάνω κάτω τα ίδια και για τα δύο.
Εσείς τί προτείνετε???Ποια πολη νομίζετε ότι θα προλάβω να δω καλύτερα μέσα σε 4 μέρες???
εννοείται Ρώμη.Μουσεια, αξιοθετα και πολυ ποδαροδρομο
όχι να πάει στα πεντακάθαρα κανάλια, να κάνει ρομαντικές βολτούλες το βραδυ υπό το φως δεκάδων κόκκινων κεριών κ να δοκιμάσει την παγκοσμίου φήμης ολλανδικη κουζίνα. εδω που τα λεμε που να τρεχει να βλεπει μπερνινηδες και μπορομινηδες. καλυτερα τα γνωστα μπουλντογκ.Αμα σ' αρεσουν αγαλματα και συντριβανια, καρφωτη Ρωμη...
Θε μου, τι πληξη!
4 μόνο μέρες? Ε, τότε Ρώμη. Το Αμστερνταμ θέλει παραπάνω....Πρόκειται να πραγματοποιήσω ένα τετραήμερο ταξίδι 24-27 Μαρτίου, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη τον προορισμό. Είμαι ανάμεσα στη Ρώμη και το Άμστερνταμ. Θα πάω με πρακτορείο και τα έξοδα είναι πάνω κάτω τα ίδια και για τα δύο.
Εσείς τί προτείνετε???Ποια πολη νομίζετε ότι θα προλάβω να δω καλύτερα μέσα σε 4 μέρες???