Αυστρία Πώς να πάω από Βιέννη στο Σάλζμπουργκ;

grtt

Member
Μηνύματα
124
Likes
269
Επόμενο Ταξίδι
Όπου μας βγάλει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χαίρεται,

Καθώς το καλοκαίρι θα είμαι Βιέννη λέω να κάνω και μία ημερήσια εκδρομή στο Σάλζμπουργκ (με πιθανότητα διανυκτέρευσης εκεί).
Έψαξα να δω πώς μπορώ να πάω και είδα ότι υπάρχουν συχνά δρομολόγια με τρένο αλλά μου φάνηκαν λίγο ακριβά τα εισιτήρια (περίπου 80 ευρώ μετ' επιστροφής). Ξέρει κανείς άλλον οικονομικότερο τρόπο να πάει κανείς (για παράδειγμα με λεωφορείο;)

Ευχαριστώ!
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Κι εγώ σκέφτομαι το ίδιο για καλοκαίρι. Σκέφτομαι όμως να νοικιάσω αυτοκίνητο. Το κόστος είναι σίγουρα χαμηλότερο και είσαι πιο ευέλικτος!
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Η διαδρομή μεταξύ Βιέννης Σάλτσμπουργκ, είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Εάν κάποιος μπορεί να οδηγήσει στο εξωτερικό, τότε δεν υπάρχει καλλίτερη λύση από την ενοικίαση αυτοκινήτου. Σου δίνει πολλές δυνατότητες να δεις υπέροχα μέρη, καταπληκτικά χωριά, και πανέμορφα κάστρα. Η οδήγηση στην Αυστρία είναι πολύ εύκολη. Ακόμα πιο εύκολη κι από την Ελλάδα. Το οδόστρωμα είναι καλό και η σήμανση άριστη. Όχι μία, αλλά δύο διανυκτερεύσεις στο Σάλτσουμπργκ, κρίνονται απολύτως απαραίτητες. Καλόν είναι και πιο οικονομικό βέβαια, η διανυκτέρευση να γίνει σε ένα χωριουδάκι, λίγο πιο έξω από την πόλη. Η πρόσβαση στο Σάλτσουμπουργκ είναι πολύ εύκολη. Πρέπει να θυμάσαι ότι δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης, όχι μόνο στο ιστορικό κέντρο, αλλά ακόμα και στην ευρύτερη περιφέρεια. Υπάρχουν παντού πάρκινγκ, υπαίθρια και μη, τα οποία δεν κοστίζουν ακριβά. Από τα πάρκινγκ μέχρι την καρδιά της πόλης, είναι δεν είναι 5 λεπτά περπάτημα.
 

turms

Member
Μηνύματα
2.134
Likes
3.041
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
προτεινω αυτοκινητο χωρις δευτερη σκεψη...

οχι οτι ειναι ασχημα με τραινο κλπ
αλλα εχει απιστευτες διαδρομες, με πολλα πραγματα να δεις...θα μπορεις να σταματας οπου θες κλπ

προσοχη μονο στην τηρηση του ΚΟΚ εκει...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.538
Μηνύματα
899.925
Μέλη
39.265
Νεότερο μέλος
pantelis8

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom