maria91
Member
Στον @bandit650 απαντουσαΈβαλα πριν από λίγο screenshot, light είναι ο ναύλος.
Στον @bandit650 απαντουσαΈβαλα πριν από λίγο screenshot, light είναι ο ναύλος.
Δεν έχω τρία, εξήγησα πόσα έχω, ανάλογα με το κλίμα είναι πλύσιμο (όχι μπουγάδα σε πλυντήριο τα δινω) κάθε 12-20 μέρες. Αν πλύνεις τη 15η μέρα έχεις ρούχα για ένα μήνα, δεν το βρίσκω άβολο ένα πλυντήριο το μήνα, ούτε ένα κούρεμα κλπ.Εεεεε τα ιδια λεμε αν ειναι να παιρνω ρουχα και να βαζω μπουγαδα καθομαι και σπιτι μου!δεκτος ο τροπος σκεψης σου,πολυς κοσμος το κανει αλλα προτιμω να χω την ηρεμια μου στο ταξιδι παρα 3 ρουχα κ ενα αγχος αν θα προλαβω να τα πλυνω και να στεγνωσουν για να τα ξαναβαλω..μπραβο οσοι το κανετε αλλα εγω....δεν!θα αναμενω το βιντεακι
Το καλύτερο σχόλιο σε ένα τοπικ που ξεκίνησε για ταξιδιωτικά κόστη κ κατέληξε στο να τη πέφτουν στο Γιώργο αν έχει 4,7 ή 13 βρακιά στη βαλίτσα του ή αν πλένει με καζολίν τα πουλόβερ για να είναι μοσχομυριστος κ τρυφερός. Τον φάγατε τον άνθρωπο, εγώ χατζη-γιωργη μου παντως σε πιστεύω.Δεν έχω καταλάβει τι μετράμε.
Άμα θέλεις μπορείς να τα χωρέσεις. Κι εγώ τώρα με το σακίδιο πλάτης που επιτρέπει η wizz ταξιδεύω και έχω μαζι μου 3 παντελόνια, 8 μπλουζάκια, ένα έξτρα ζευγάρι παπούτσια, παντόφλες, μια πετσέτα, εσώρουχα, ένα φούτερ, ενα τσαντάκι καλλυντικών γεμάτο, και βέβαια φορτιστές, power bank, εκτυπωμένες πληροφορίες, ομπρέλα και πιθανόν κι άλλα που ξεχνάω.Ρε φιλε @Yorgos δεν βγαινει με τιποτα λεμε... ο τυπας εδω 1 ζευγαρι παπουτσια 2 φουτερ και 12 μπλουζακια και εγκωσε το σακιδιο
Αποκλείεται, είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορείς ακυλωτη, ξεβρακωτη, άπλυτη, άβαφη,δερματοδετη, αφορτιστη και αλεξίσφαιρη. Και κάνεις και χριτσι χριτσι.Άμα θέλεις μπορείς να τα χωρέσεις. Κι εγώ τώρα με το σακίδιο πλάτης που επιτρέπει η wizz ταξιδεύω και έχω μαζι μου 3 παντελόνια, 8 μπλουζάκια, ένα έξτρα ζευγάρι παπούτσια, παντόφλες, μια πετσέτα, εσώρουχα, ένα φούτερ, ενα τσαντάκι καλλυντικών γεμάτο, και βέβαια φορτιστές, power bank, εκτυπωμένες πληροφορίες, ομπρέλα και πιθανόν κι άλλα που ξεχνάω.
Πόση αύξηση βλέπεις στη διαμονή σε ευρωπαϊκές πόλεις σε σχέση με προ κοβιντ;Στη μετακοβιντ περιοδο το προβλημα δεν εινσι μονο τα αεροπορικα. Ειμαι σε σοκ με τις τιμες διαμονης. Το κοστος της βαλιτσας μου φαινεται αμελητεο ειδικα αν το διαιρεσει κανεις με τις μερες ταξιδιου και αυτες ειναι αρκετες. Πολυ σοφα για 3ημερο η 4ημερο ταξιδι δεν αξιζει να χρεωθει καποιος βαλιτσακι και συμφερει το στριμωγμα. Αν λεμε για εβδομαδα και πανω και το εξτρα κοστος ειναι 5-6 ευρω τη μερα, τοτε αξιζει. Εδω θα πεσει τετοιο ξηλωμα για τη διαμονη που αρχιζει να φανταζει πολυ μικρο.
Στις low cost εχω καταληξει να χρεωνω ενα βαλιτσακι 10κιλο ανα 2 ατομα. Μαζι με 5 κιλα ο καθενας στη μικρη χειραποσκευη πιανουμε τα 20 κιλα συνολικα. 20 κιλα ειναι πιο πανω απο τις δυο 8κιλες στο light της Aegean και καρασυμφερει οικονομικα
Τσεκαροντας τα ιδια ξενοδοχεια που μειναμε περσι, 30%. Για πιο παλια, προ κοβιντ, φτανει το 50%. Δεν λεω για εντος κοβιντ, ηταν ειδικη συνθηκη.Πόση αύξηση βλέπεις στη διαμονή σε ευρωπαϊκές πόλεις σε σχέση με προ κοβιντ;