• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πόση ώρα από προσγείωση μέχρι έξω από το Terminal 5 του LHR?

trv

New Member
Η ερώτηση απευθύνεται σε όσου έχουν κάνει οποιοδήποτε ταξίδι προς LHR με την British, κατά προτίμηση από Αθήνα.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Θα ήθελα να πετάξω με την πτήση από Αθήνα η οποία φτάνει 21:05 στο terminal 5 του Heathrow.

Το τελευταίο λεωφορείο προς τα εκεί που θέλω να πάω μετά την άφιξη, φεύγει από τον σταθμό λεωφορείων του terminal 5 στις 21:40 (Κυριακή θα πετάξω γιαυτό και δεν έχει πολλά δρομολόγια). Άλλες επιλογές εκτός αυτού του bus δυστυχώς δεν υπάρχουν.

Άρα η ερώτηση είναι:
1) Συνήθως οι πτήσεις της BA έχουν καθυστέρηση στην προσγείωση; Τέτοια ώρα έχει κίνηση το heathrow; Δεν έχω πετάξει ποτέ με BA (και άρα δεν ξέρω το terminal 5 και πόσο γρήγορα γίνονται οι διαδικασίες εκεί)
2) Πόση ώρα θα χρειαστεί από το landing μέχρι να είμαι με τη βαλίτσα στο χέρι και έξω από το κτίριο;

Γενικά πώς το βλέπετε το πράγμα, προλαβαίνω, είναι οριακό, ή να το αφήσω καλύτερα και να πάρω πτήση που φτάνει πιο νωρίς;

Εννοείται ότι στο checkin θα προσπαθήσω να κάτσω όσο το δυνατόν πιο μπροστά στο αεροπλάνο για να βγω γρήγορα!

XRISTOS71

Member
εξαρταται για πια περίοδο μιλάμε
αν δεν εισαι σε ημερες γιορτών θεωρω οτι χωρίς καθηστερήσεις θα προλάβεις το bus
αν το 767 η 321 ειναι γεματο σε βλέπω να κοιμασαι αεροδρόμιο

Κυρίως η βραδυνη της BA προς Αθηνα και ειδικά χειμώνα εχει καθυστέρηση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara