Borealis
Member
Τώρα που το διάβαζα (δεύτερη φορά) σκέφτηκα ότι με τόση μπύρα και μαλτ πάει και αυτό
Το πιο ωραίο ευχαριστήριο που έχω δει εδώ μέσα! άξιος ο Geldυποκλινομαi μηπως ειστε βιονικος και τα θυμαστε ολα αυτα αλλωστε σας εχω σε μεγαλη υποληψη ως ποτρια .μου εχει ζητησει ο συζυγος στοκχολμη οποτε ειμαι ετοιμη και τι θα δω και που θα φαω και που θα πιω ευχαριστουμε τα μεγιστα
Τι να πω ρε φίλε για αυτό το κομμάτι της ιστορίας σου? Εύχομαι να αργήσει πολύ!Αλλά και μια άλλη σκηνή προς το τέλος της ταινίας, όπου είναι μπροστά ο Χάρος και οι άλλοι ακολουθούν, με έχει στοιχειώσει. Πριν από μερικά χρόνια αυτή τη σκηνή την είχα δει στον ύπνο μου. Στο μεσημεριανό ύπνο, μετά τη δουλειά. Μόνο που τότε είχα δει στον ύπνο μου αυτή τη σκηνή του μεγάλου Μπέργκμαν, σε παραλλαγή. Πάλι ο Χάρος ήταν μπροστά και πίσω ακολουθούσαν αυτοί οι οποίοι παρουσιάζονται στην ταινία. Με μια, για εμένα, μεγάλη διαφορά. Στο τέλος αυτής της σειράς, προτελευταίος ήταν ο πατέρας μου και τελευταίος εγώ. Τότε θυμάμαι ότι ξύπνησα ανήσυχος και ιδρωμένος. Σπάνια ιδρώνω. Μπήκα κάτω από το ντους, συνήλθα, πήρα το αυτοκίνητο και έφτασα γρήγορα στο σπίτι του πατέρα μου. Τον είδα ακμαιότατο. Ήταν ο προτελευταίος που τράβαγε το σχοινί του Χάρου. Εγώ ήμουν ο τελευταίος. Αυτό είχα δει τότε στο όνειρό μου. Μέσα στην εβδομάδα έχασα τον αγαπημένο μου πατέρα. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια Το όνειρο όμως μένει ζωντανό. Ευτυχώς, ο Χάρος δεν έχει φτάσει στον τελευταίο της αλυσίδας του ονείρου.