sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Κοίταξες το ξενοδοχείο που σου πρότεινα?Το δίνει 70ευρώ..Μην το σκέφτεσαι καν..Στην repubblica μου έβγαλε 2 διαθέσιμα ξενοδοχία για τις συγκεκριμένες μέρες(16-19 ή 20), τα οποία δεν έχουν internet. Βασικά το ξενοδοχείο θα το έχουμε απλά για ύπνο. Λογικά όλη μέρα θα είμαστε έξω. (αλήθεύει ότι η μισή Ρώμη είναι κλειστή στα μέσα Αυγούστου, λόγω διακοπών?). Απλά θέλω να έχει free internet για να οργανώνουμε λίγο την επόμενη μέρα κάθε βράδυ που θα γυρίζουμε στο δωμάτιο. Και αυτό γιατί δυστυχώς από εδώ "έχω ήδη χάσει την μπαλα" με αυτήν την πόλη. Που να πρωτοπάς και τι να αφήσεις για την επόμενη επίσκεψη σου....(αν υπάρχει). Μόλις έμαθε και η γυναίκα για ένα οικολογικό πάρκο η κάτι τέτοιο 25 km έξω από την Ρώμη....Όσο ψάχνουμε/ρωτάμε τόσο πιο πολύ άγχος (καλό άγχος..) μας πιάνει...
Πάντως σας ευχαριστώ για τις όποιες πληροφορίες. Τρομερή πηγή το travelstories τελικά.
ΥΓ. Δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλες ερωτήσεις...
Κάνε απο εδώ έναν καλό προγραμματισμό κι άσε το internet,διακοπές θα είσαι..Γιατί χάνεις την μπάλα με τη Ρώμη???Θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα απο πρίν που θές να πάς κι αυτό είναι όλο,δεν είναι δα τόσο δύσκολο,κινείσαι πολύ εύκολα...
Μάλλον εννοείς αυτό το πάρκο Parco Ecologico del Centro Abruzzo | Parco Ecologico del Centro Abruzzo αλλα η γνώμη μου είναι οτι σε πρώτη γνωριμία με τη Ρώμη έχεις πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις και να δείς...