maria91
Member
Αν δεν εχεις το κωδικο κρατησης της aegean(ΟΧΙ του πρακτορειου)τοτε λυπαμαι αλλα δε μπορεις να κανεις πολλα...μιλα με το πρακτορειο και αν δεκτει θα σου κανει την αλλαγη η aegean δε μπορει να σε βοηθησει καπου,θα σε στειλει στο πρακτορειο για την αλλαγη..ψαξε στο μαιλ σου προσεκτικα ισως εχει το κωδικο κρατησης της αεροπορικης,εγω περσυ που χα κλεισει απο το ιδιο πρακτορειο μου τον ειχαν στειλει και τον εβαλα στις κρατησεις μου στο λογαριασμο μου στην αεροπορικηΚαλησπέρα στην ομάδα ! Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς ! Έχω κλείσει εισιτήρια για Πορτογαλία 2/5 με aegean μέσω της gotogate.Η aegean έβγαλε ανακοίνωση οτι για τα μελη της mile+bonus υπαρχει δυνατοτηα ΔΩΡΕΑΝ αλλαγης εισιτηριων ( χωρις χρεωση αλλαγης και χωρις να πληρωσεις την διαφορα) για πτησεις ως 31/5 . Η αλλαγη πρεπει να γινει ως τις 8/04. Για καποιο λογο ηλεκτρονικα δε μπορω να το κανω , η gotogate τηλεφωνα δε σηκωνει το ιδιο και η ετζιαν .. Ξερει κανεις τι θα μπορουσα να κανω ?? ( αγχωθηκα λιγο καθως ληγει μεθαυριο η προθεσμια .. ) Ευχαριστω εκ των προτερων !