gioske
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβετ
έλα μου ντε. Όταν είναι όλα καλά, λαδώνεται μια χαρά το σύστημα. Όταν στραβώνουν τα πράγματα είναι όλοι αναρμόδιοι. Σήμερα μου κοινοποίησε η Υ.Π.Α. το claim που έκαναν προς την Emirates για ολική επιστροφή των χρημάτων. Ορίστε το μήνυμά τους:Μετά από επικοινωνία με το pamediakopes και παρότι έχει ακυρωθεί η πτήση αναχώρησης και έχω μπει σε επόμενη χωρίς να ερωτηθω και ακυρωθηκε και η επιστροφή μου ειπώθηκε ότι
1) αυτή τη στιγμή η πτήση φάινεται επιβεβαιωμένη (βέβαια εχω πτήση μόνο για το πήγαινε και απλώς ακύρωση για την επιστροφή χωρίς καμία περαιτέρω επιλογή στην επιστροφή) και κινδυνεύω με non show
2)το ταξιδιωτικό μπορεί να κάνει μόνο rebooking.κλπ
3) υπάρχει η επιλογή voucher αλλά και πάλι το ταξιδιωτικό δεν μπορεί να κάνει κάτι θα πρέπει να επικοινωνήσω εγώ με την εταιρεία(αναρωτιέμαι ποιος ο ρόλος του ταξιδιωτικού τελικά)
HELLENIC REPUBLIC
MINISTRY OF INFRASTRUCTURE AND TRANSPORT
CIVIL AVIATION AUTHORITY
AIR TRANSPORT AND INTERNATIONAL AGREEMENTS DIVISION
AIR TRANSPORT ECONOMICS SECTION
------------------------------
Information: ........................ Athens, 26/3/2020
Telephone : +30 210 9973162 Our Ref 1/D/73F
Fascimile : +30 210 8947132
e-mail : [email protected] TO: EMIRATES
Customer Relations Dept.
C.C: Mr ...................................
E-mail:[email protected]
Subject: Cancellation of flights EK 209-210 (Athens – Dubai - Osaka) on 31/3/2020 and 1/4/2020
We are submitting to your company the claim of the passengers 1).... 2)... 3)... 4)...... with booking reference HGADU6 regarding the cancellation of the above flights.
Please proceed to the reimbursement of their tickets, according to article 8 E.C 261/2004 and article 3.2 of Commission Notice Interpretative Guidelines on EU passenger rights regulations in the context of the developing situation with Covid-19.
We are awaiting your actions and your answer, as soon as possible.
With kind regards
...................................
DIRECTOR of
AIR TRANSPORT AND INTERNATIONAL
Total of pages incl this: 10 AGREEMENTS DIVISION