paefstra
Member
Εξωτερικο 4 και κανω και καναδυο εσωτερικο. Σε καποια ειναι διπλα τα εισιτηρια.Ηρεμα θα ρωτησω , ποσα ταξιδια το χρονο κανεις ;
Εξωτερικο 4 και κανω και καναδυο εσωτερικο. Σε καποια ειναι διπλα τα εισιτηρια.Ηρεμα θα ρωτησω , ποσα ταξιδια το χρονο κανεις ;
Εενταξει, μπερδευτηκα με τις αλλαγες , τα refund , δωσε - παρε. ΑξιαΕξωτερικο 4 και κανω και καναδυο εσωτερικο. Σε καποια ειναι διπλα τα εισιτηρια.
Εγω να δεις, το μυαλο μου εγινε χυλος! Εχω να τακτοποιήσω άλλα 5.Εενταξει, μπερδευτηκα με τις αλλαγες , τα refund , δωσε - παρε. Αξια
Εχω εξασφαλισει refund σε 6 εισιτηρια και εχω μεταθεσει ημερομηνια σε αλλα 4.
Με απασχολησε πολυ τι θα κανω με ενα δρομολογιο της easyjet για 24 Ιουνιου που δεν εχει ερθει ουτε ακυρωση οιυτε φαινεται οτι θα γινει. Και ενω αλλα σου ελεγα @psilos3, εχθες το βραδυ το μετεφερα για Πασχα του 2021 H τιμη που βρηκα ηταν πολυ χαμηλη και σκεφτηκα πως αν περιμενω μηνες το voucher h το refund θα πρεπει να συμπληρωσω αλλα τοσα για πτηση της προκοπης. Εξαλλου ολα τα εισιτηρια της easy ειναι φλεξ, εκανα μια αλλαγουλα ακομη σε αλλο ενα, γιατι δεν ειχε επιβαρυνση. Ως το Πασχα μπορω να κανω οσες αλλαγες θελω, εφοσον αλλαξω γνωμη για προορισμο.
Παντως ακομη δεν εχει μπει φραγκο refund σε πτησεις ακυρωμενες πριν 2 μηνες.
Υπομονη ... εχω ευτυχως μια Σικελια ειχα το Μαρτιο , τα πηρα πισω τσακ-μπαμ.Εγω να δεις, το μυαλο μου εγινε χυλος! Εχω να τακτοποιήσω άλλα 5.
Εβγαλα 13 πτησεις εξωτερικο με περιπου 30 ευρω ανα πτηση, οποτε τρεχω να συμμαζεψω ολα αυτα τα ψιλολογια, που αλλος με το ιδιο ποσο θα ειχε να τακτοποιησει 2 εισιτηρια.
Οχι, refund εχω υποτιθεται εξασφαλισει απο Alitalia και Ryan και ολα τα award της AegeanΣτα refunds είναι και πτήσεις της easyjet; Μέσω της online φόρμας τα έκανες; Σου ήρθε κάποια επιβεβαίωση;
Είχε επικοινωνήσει η ΑΛΦΑ πιο πριν μαζί σου ή είδες τα λεφτά στον λογαριασμό σου???Γιατί και εγώ έκανα αμφισβήτηση.Να πω κι εγω στην ομαδα οτι σημερα μου πιστωθηκαν στη καρτα μου τα χρηματα απο ακυρωμενη πτηση της ryainair Θεσσαλονικη -βουδαπεστη 24-29 Μαρτιου. Στις 29-4 ειχα κανει αμφισβητηση συναλλαγης στην alpha bank και νομιζω οτι ετσι πηρα τα χρηματα, αλλιως ακομα θα περιμενα .
Ακομα ομως περιμενω την επιστροφη απο το pame diakopes για ακυρωμενη πτηση της turkish 11-22 Μαιου για Νεα Υορκη.
petas & altair update no 2: Πήγε σήμερα η αδερφή μου και στα 2 γραφεία. Και τα 2 κλειστά. Στην Υμηττου 7 βρήκε το φύλακα του κτιρίου, ο οποίος της είπε ότι οι υπάλληλοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Παρ ' όλα αυτά προθυμοποιηθηκε να την εξυπηρετήσει, τηλεφώνησε κάπου και της είπε ότι θα λάβουμε mail σύντομα.petas & altair update: Πήγα σήμερα και στα 2 γραφεία τους Υμηττου 7 και Πεντέλης 26, στο Π. Φάληρο και τα δύο κλειστά. Στην ιστοσελίδα τους γράφουν ότι λειτουργούν το Σάββατο 10-1. Θα ξαναδοκιμάσω από βδομάδα.
Κατι αντιστοιχο πηρα κι εγω αλλα με αριθμους πρωτοκολλων, κατι τετοιο, πριν 2 μηνες. Απο τοτε μην τους ειδατε. Το γεγονος οτι πρεπει να μου επιστραφουν σε ακυρωμενη καρτα τα χρηματα με ανησυχει ακομη πιο πολυ, αντε να βγαλεις ακρη.petas & altair update no 2: Πήγε σήμερα η αδερφή μου και στα 2 γραφεία. Και τα 2 κλειστά. Στην Υμηττου 7 βρήκε το φύλακα του κτιρίου, ο οποίος της είπε ότι οι υπάλληλοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Παρ ' όλα αυτά προθυμοποιηθηκε να την εξυπηρετήσει, τηλεφώνησε κάπου και της είπε ότι θα λάβουμε mail σύντομα.
Πράγματι λίγο μετά ήρθε το ακόλουθο μνμ. Αναμένουμε... View attachment 318888