Εφόσον δν έχει βγει κάποια ταξιδιωτική οδηγία για Ελλάδα, δεν νομίζω ότι μπορείς να διεκδικήσεις κάτι, δυστυχώς..Καλημέρα σας, έχω κλείσει εισιτήρια με ryanair για ιορδανία, από 13-16/3. Αύριο θα πετούσα...:/.
Λόγω της κατάστασης θα το ακυρώσω, έχει νόημα να διεκδικήσω κάτι από τα αεροπορικά; Μπορεί να μου πει κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία;
Εγώ πέταγα για ΝΥ στις 18/03. Είχα αγοράσει 2 εισιτήρια (417 ευρώ ανά εισιτήριο). Σε συνεννόηση με το γραφείο ταξιδίων από όπου είχα αγοράσει τα εισιτήρια και την emirates, δέχτηκαν να κάνουν αλλαγή για ταξίδι έως 30 Οκτωβρίου 2020 με χρέωση την διαφορά της τιμής (65 ευρώ ανά εισιτήριο). Δεν το έχω κάνει ακόμα. Επειδή διάβασα ότι ο ΤΡΑΜΠ δεν επιτρέπει σε Ευρωπαίους την είσοδο στη χώρα, ξέρει κανένας αν δικαιούμαι να ακυρώσω τα εισιτήρια και να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων.Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα εισιτήρια μου για τοτε
ηταν για 21/3
Περίμενε θα βγάλουν ανακοίνωση... μια μια η εταιρειες βγαζουν νεα ενημέρωσηΈχει ακολυσει κανείς κάποια ενημέρωση απο TURKISH AIRLINE για τις πτήσεις τις ταξιδεουμε οικογενειακώς 11/04 για Τόκιο μέσ Κωνσταντινούπολης και δε βλέπω καμία ενημέρωση για αλλαγή πτήσεων είναι ρκίμα είναι και τόσα λεφτά...
Δυστυχώς μόνο να περιμένεις, πάντως ώρα με την ώρα κλείνουν τα πάντα, οπότε και η Disneyland προς τα εκεί πάει σίγουρα... Υπομονή και θα δεις...Καλησπέρα
Έχουμε κάνει κράτηση (δυστυχώς μη ακυρώσιμη!) σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της Disneyland για 14-16/04.. Σε μια πρώτη επαφή που είχα με το ξενοδοχείο για να μετατρέψουμε την κράτηση σε ακυρώσιμη με κάποια χρηματική επιβάρυνση η απάντηση τους ήταν δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την Disneyland ή από τη γαλλική κυβέρνηση, μετά το πρώτο θετικό κρούσμα σε εργαζόμενο στο θεματικό πάρκο ήλπιζα ότι κάτι θα γινόταν, δυστυχώς μέχρι στιγμής τίποτα.
Έχει κάποιος καμιά πληροφορία που μπορεί να με βοηθήσει μήπως και καταφέρω ακύρωση με επιστροφή χρημάτων.
Ευχαριστώ πολύ!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση...και εγώ σε αυτό ελπίζω!!Οι ημερομηνίες είναι και μετά το Πάσχα των Καθολικών, δεν μπορεί να την κρατήσουν ανοιχτή με τόσο κόσμο...Θα δούμε..!ευχαριστώ και πάλι!Δυστυχώς μόνο να περιμένεις, πάντως ώρα με την ώρα κλείνουν τα πάντα, οπότε και η Disneyland προς τα εκεί πάει σίγουρα... Υπομονή και θα δεις...
Μπηκα στην εφαρμογη απο κινητο...εχει επιλογη χρηματων και για την αναχωρηση!Μόλις ελαβα μέιλ από Ryanair για ακύρωση της πτήσης επιστροφης μου από Άκαμπα για Αθήνα. Υποτίθεται ταξιδεύαμε αύριο αθηνα- Άκαμπα . Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο την επιστροφή; Ξέρει κάποιος; Το chat ειναι απασχολημενο