Λοπον,Παλεύω να πάρω πίσω τα λεφτά μου από Aegean εδώ και 50 μέρες για πτήση Αθηνα-Λημνος που ακύρωσαν αυτοί, όχι εγώ. Το μόνο που έχω πάρει ειναι αδιαφορία, δεν έχουν μπει καν στον κόπο να απαντήσουν σε εμένα προσωπικά, αντιθέτως απάντησαν στις καταγγελίες που έκανα σε ΥΠΑ και Τράπεζα Πειραιώς αναφέροντας την γνωστή ΠΝΠ.
Αντίστοιχα και η ΥΠΑ που τους έχω πρήξει και αυτούς, προχθές πάλι μου είπαν πως μετά την ΠΝΠ μόνο voucher, και να περιμένω επίσης τις αποφάσεις της Κομισιόν .
Να έκανε λάθος ένας υπάλληλος στην Aegean και να αδιαφόρησε για τον προορισμό μου να το δεχτώ, να έκαναν λάθος και από την ΥΠΑ πάει πολύ νομίζω.
Ποιο κομμάτι της ΠΝΠ ερμηνεύεις πως αφορά μόνο πτήσεις εξωτερικού, μπορείς να κάνεις ένα copy paste να το δω;
Επισημη Εφημεριδα Ε.Ε. 31.10.2008
Κανονισμος 1008/2008 της 24ης Σεπτεμβριου 2008
σχετικα με κοινους κανονες εκμεταλλευσης των αεροπορικων γραμμων στη Κοινοτητα
Αρθρο 3 παραγραφος3β
Αρθρο 4 παραγραφος α
Για τις τοπικες πτησεις δεν απαιτειται αδεια εκμεταλλευσης
Και η ΠΝΠ μας
δ) Οι διατάξεις του παρόντος αφορά απαιτήσεις επιβατών από αερομεταφορέα που διαθέτει Άδεια Εκμετάλλευσης σε ισχύ, η οποία έχει χορηγηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Ελλάδα είτε βάσει του Κανονισμού 2407/92 του Συμβουλίου της 23ης Ιουλίου 1992, σχετικά με την έκδοση αδειών των αερομεταφορέων, είτε βάσει του Κανονισμού 1008/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα του Κεφαλαίου II αυτού περί «Άδειας Εκμετάλλευσης».
Εχει κατι να κανει με την αδεια εκμεταλλευσης;
Καταλαβαινω κατι λαθος; θα εκτιμουσα καθε βοηθεια