panlek30
Member
Το γράφει! O Panos την πληρώνει. Δίνεις 150€ και τα παιρνεις έτοιμα στο ονομα σου!Ξαναρωτάω, την διαφορά τιμής ποιος την πληρώνει??
Last edited:
Το γράφει! O Panos την πληρώνει. Δίνεις 150€ και τα παιρνεις έτοιμα στο ονομα σου!Ξαναρωτάω, την διαφορά τιμής ποιος την πληρώνει??
Bρε Πάνο είσαι σίγουρος ότι αν τα πουλήσεις μειώνεις τη χασούρα σου; Έχω την εντύπωση πως θα βάλεις και απ'την τσέπη σου.. όσο φτηνά και να τα πήρες για να τα δώσεις έτοιμα σε κάποιον πρέπει να πληρώσεις και το προστιμο αλλαγής ονόματος και την διαφορά της τιμής από το πόσο τα αγόρασες σε σχεση με το πόσο κοστιζουν τώρα. Αν καποιος τα αγοράσει τον συμφέρει γιατί θα τα πάρει 150 αντί 207 αλλά εσύ θα πρέπει εκτός από τα 110 της αλλαγης ονοματος να πληρωσεις και 207 μείον (όσο τα πήρες).. Αν π.χ. τα πήρες 150 ευρώ θα πρεπει να δώσεις 110 + (207-150)=167εγω μονο 40ε μειωνω την χασουρα μου.οποτε συμφερει και μενα (καλυτερα 40ε απο το τιποτα) και τον αγοραστη (καλυτερη τιμη απο την τρεχουσα ,233 e εχουν ανεβει τωρα)
διαφορά τιμής γιατί να πληρώσει;τα εισιτήρια είναι αγορασμενα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι οποίες δεν θα αλλάξουν,μόνο το όνομα θα αλλάξει κι αυτό θα χρεωθείBρε Πάνο είσαι σίγουρος ότι αν τα πουλήσεις μειώνεις τη χασούρα σου; Έχω την εντύπωση πως θα βάλεις και απ'την τσέπη σου.. όσο φτηνά και να τα πήρες για να τα δώσεις έτοιμα σε κάποιον πρέπει να πληρώσεις και το προστιμο αλλαγής ονόματος και την διαφορά της τιμής από το πόσο τα αγόρασες σε σχεση με το πόσο κοστιζουν τώρα. Αν καποιος τα αγοράσει τον συμφέρει γιατί θα τα πάρει 150 αντί 207 αλλά εσύ θα πρέπει εκτός από τα 110 της αλλαγης ονοματος να πληρωσεις και 207 μείον (όσο τα πήρες).. Αν π.χ. τα πήρες 150 ευρώ θα πρεπει να δώσεις 110 + (207-150)=167
οπότε δε γλιτώνεις 40 ευρώ όπως γράφεις, αλλά δίνεις και 17 από την τσέπη σου..
Έχεις δίκιο, θα χρεωθεί μόνο αλλαγή ονόματος (110 ευρώ/όνομα) αν ταξιδέψει ακριβώς τις ημερομηνίες για τις οποίες έκλεισε ο Πάνος.. Μόνο αν αλλάξει και κάποια ημερομηνία θα χρεωθεί επιπλέον και διαφορά τιμής.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω απ'το faq είναι αν τα 110 τα χρεώνει ανά επιβάτη ανά διαδρομή ή ανά επιβάτη σε εισητήριο μετ'επιστροφής..διαφορά τιμής γιατί να πληρώσει;τα εισιτήρια είναι αγορασμενα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι οποίες δεν θα αλλάξουν,μόνο το όνομα θα αλλάξει κι αυτό θα χρεωθεί