master1706
Member
una fatsa una ratsa!!
Απαισιοδοξο σε βλεπω...κι εγω πικραμενος ειμαι αλλα εσυ το πηρες κατακαρδα το στραπατσο..Πες οτι κάνεις πλάκα, please....
Sorry που το ρίχνω στην παλαβή αλλά πιο καλά να παίξεις τζόκερ...
Άκου να δεις γιατί μιλάω για τζόκερ...
1. Alitalia τον Φλεβάρη μάλλον δεν θα υπάρχει...
2. Υποθέτω ο,τι η διάδοχος κατάσταση θα αναγνωρίσει τα αγορασμένα εισιτήρια αλλά... θα πρέπει να γίνουν οι πτήσεις και να γίνουν στις σωστές ανταποκρίσεις... Οι πτήσεις π.χ για Αθήνα από 3 έχουν γίνει 1...
Δυστυχώς δεν μπορείς παρά να περιμένεις... Αν ακυρώσεις τώρα τα εισιτήρια θα πληρώσεις πέναλτι... αν στην ακυρώσουν 8 μέρες πριν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πίσω μόνο τα λεφτά... αν ακυρωθει από 7 μέρες και κάτω είναι υποχρεωμένοι να σε στείλουν με άλλη εταιρία...
Ε ρε μπαγάσα αφου θα σε ειδοποιούσαν ησύχασα!! Πολύ σίγουρο σε βλέπω ότι θα γίνει η πρωινή!! Έτσι για πλάκα μπες τώρα και κοίτα αν γίνετε αύριο π.χ η πρωινή... μετά δες γίνετε μεθαύριο?? αντιμεθαύριο?? Δεν βρίσκεις άκρη... η εταιρία είναι εντελώς διαλυμένη...λοιπόν κι εγω εχω εισιτηρια για μοναχο φεβρουαριο.πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ήδη είχε ακυρωθεί η πτήση από αθήνα και μ' έβαλαν στην πρωινή και θα με ειδοποιούσαν για την αλλαγή.
μπορουσα να κανω κατι αλλο? ή η φίλη μας μπορει να κανει κατι αλλο? οχι βεβαια. κανεις δεν με διαβεβαιωνει οτι θα γινει η πρωινη.ουτε με διαβεβαιωνε κανεις τον οκτώβρη του 2001 που ξεμεινα στη Γενευη λογω Swissair...Ε ρε μπαγάσα αφου θα σε ειδοποιούσαν ησύχασα!! Πολύ σίγουρο σε βλέπω ότι θα γίνει η πρωινή!! Έτσι για πλάκα μπες τώρα και κοίτα αν γίνετε αύριο π.χ η πρωινή... μετά δες γίνετε μεθαύριο?? αντιμεθαύριο?? Δεν βρίσκεις άκρη... η εταιρία είναι εντελώς διαλυμένη...
Η φίλη μας πρέπει να έχει ψυχραιμία και τύχη...
O Traveller έχει δίκιο (επιβεβαιωμένο από φίλη που δουλεύει στην Alitalia στο Milano), οπότε καλό είναι να ακούσετε την συμβουλή του...Δυστυχώς δεν μπορείς παρά να περιμένεις... Αν ακυρώσεις τώρα τα εισιτήρια θα πληρώσεις πέναλτι... αν στην ακυρώσουν 8 μέρες πριν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πίσω μόνο τα λεφτά... αν ακυρωθει από 7 μέρες και κάτω είναι υποχρεωμένοι να σε στείλουν με άλλη εταιρία...