• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πτήση προς Amsterdam μέσω Κωνσταντινούπολης

Panos21gr

Member
Καλησπέρα σε όλους, στις 14 του μηνός θα πάμε εγώ και ο αδερφός μου στο Amsterdam, επιλέξαμε
να πάμε μέσω Κωνσταντινούπολης γιατί έχει πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.
Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να αφήσουμε το αμάξι για 5 μέρες και πόσο θα μας κοστίσει.
Μια λύση ειναι να το αφήσουμε στο αεροδρόμιο (SAW, Σαμπιχά Γκιοκτσέν) με κόστος περίπου 65 ευρώ, το πρόβλημα είναι οτι στην επιστροφή θα είμαστε σε άλλο αεροδρόμιο (IST, Ατατούρκ).
Οπότε υπάρχει κάποιο άλλο parking που να βολέυει, και ποια λεωφορεία θα χρειαστούμε να πάρουμε;
Επίσης θα χρειαστούμε συναλλαγμα;
Σας παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα διότι οι μέρες κοντεύουν, ευχαριστώ πολύ!

greg_thess

Member
Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ έχει 130 πάνε έλα.Πόσο πιο φθηνά το βρήκες από Κων/πολη; + ότι θα έχεις και βενζίνες και διόδια και όλη τη γενικότερη ταλαιπωρία..

fotast

Member
Αφού είναι για μια μέρα κάνε ανάληψη το ποσό που θα χρειασθείς από ΑΤΜ εκεί με την κάρτα σου.
Τώρα αν δεν έχεις κάρτα,τα Ευρώ τα δέχονται όλοι(μέχρι και τσιγάρα αγόρασαν φίλοι) αλλά οι ισοτιμίες και αν συμφέρουν είναι ένα θέμα.

Panos21gr

Member
Έχω κάρτα, επίσης έψαξα και τα λεωφορεία, μάλλον πρέπει να πάμε στην πλατεία ταξίμ και απο εκεί να πάρουμε αλλο λεοφορείο για το Sabiha Gokcen. Υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος μήπως; Εκτός απο taxi γιατί δεν λέει να δώσουμε τόσα λεφτά.

pxanth

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είχα διαβάσει παλιότερα (δυστυχώς δεν έχω κρατήσει κάποιο λινκ) ότι αν μπεις στην Τουρκία με αμάξι, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να βγεις με το αμάξι.

Ψάξτο λίγο αν θέλεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως...

pxanth

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
@Panos21gr

Βάζουν συγκεκριμένη σφραγίδα στο διαβατήριο ή στο λευκό χαρτάκι που παίζει το ρόλο της βίζας...

Απλό, ε? :p

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Πω τι λέτε τώρα;;; Πάλι καλά που μου το είπατε. Ισχύει σίγουρα; Πως μπορώ να μάθω;
Ασφαλως και ισχυει.... σου δινουν το χαρτακι οταν περνας τον ελεγχο στην αφιξη και το δινεις πισω οταν περνας για την αναχωρηση

pxanth

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πω τι λέτε τώρα;;; Πάλι καλά που μου το είπατε. Ισχύει σίγουρα; Πως μπορώ να μάθω;
Λοιπόν, το βρήκα. Το θέμα είχε συζητηθεί εδώ, αν και είμαι σίγουρος ότι είχα διαβάσει παλιότερα και σε κάποια ξένα σάιτ/φόρουμ σχετικά με αυτό.

Για αρχή, θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με το προξενείο/πρεσβεία και να πάρεις μια επίσημη απάντηση.

Προσωπικά, δεν θα έμπαινα στον κόπο, ούτε θα έπαιρνα το ρίσκο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom