BestSeller
Member
Γνωρίζει κανείς από ποιά ηλικία και πάνω (ή από πόσα κιλά και πάνω) ένα παιδί μπορεί να πετάξει σε δική του θέση ΧΩΡΙΣ καθισματάκι αυτοκινήτου;
Απο 2 ετων. Το καθισματακι ειναι προαιρετικο και καλο ειναι να ειναι εγκεκριμενο απο διεθνη οργανισμο (FAA) για χρηση στο αεροσκαφος αλλιως ειναι επικινδυνη η χρηση του.Γνωρίζει κανείς από ποιά ηλικία και πάνω (ή από πόσα κιλά και πάνω) ένα παιδί μπορεί να πετάξει σε δική του θέση ΧΩΡΙΣ καθισματάκι αυτοκινήτου;
Όταν δεν παιρνουμε απαντησεις ξανακοιταμε την ερωτηση...δεν έχεις γραψει ονομα εταιρειας και αν εχεις διαβασει τους ορους της η οχι. Αν ναι γραψε τι ακριβως σου ειναι ασαφες.βρε παιδια σας παρακαλω, απαντηστε μου καποιος...ταξιδευω σε 2 μερες.....πληζζζζζ
συγνωμη απλα δεν ηξερα..Όταν δεν παιρνουμε απαντησεις ξανακοιταμε την ερωτηση...δεν έχεις γραψει ονομα εταιρειας και αν εχεις διαβασει τους ορους της η οχι. Αν ναι γραψε τι ακριβως σου ειναι ασαφες.
Διαβάζω στους ξεκαθαρους ορους της οτι το βρεφος δικαιουται 2 αντικειμενα (πχ καροτσι, καθισμα αυτοκινητου) δωρεαν. Το καθισμα (εφοσον δεν εχει δικη του θεση) παραδιδεται στο τσεκ ιν ενω το καροτσι (δεν ειναι απαραιτητο κάλυμμα) μπορεις να το χρησιμοποιησεις ως την εισοδο στο αεροσκαφος. Επισης δικαιουται χειραποσκευη ως 5 κιλα. Περαιτερω βρεφικα αντικειμενα περαν των 2 χρεωνονται 10Ε. Πιο ξεκαθαρα δε γινεται να τα εγραφαν...συγνωμη απλα δεν ηξερα..
αναφερομαι στην Ryanair και εννοειται εχω διαβασει απλα θελω να σιγουρευτω μην γινει κανα λαθος τελευταια στιγμη και τρεχω και δεν φτανω!
εχω ξαναταξιδεψει αλλα με την μικρη πρωτη φορα και γι'αυτο αγχωνομαι.
Συγνωμη
Ασαφες ειναι αυτα που προανεφερα που μου λεει στο boarding pass που εκανα το check-in.. ''Mπορειτε να κανετε δωρεαν check-in για τα παρακατω: ενα πληρες πτυσσομενο καροτσακι κτλπ και ενα απο τα παρακατω: καθισμα αυτοκινητου ή παρκοκρεββατο.'' Εγω εννοειται θα κραταω καροτσι αλλα και το καθισμα αυτοκινητου. Και ερωτω σας,αφου ειναι δωρεαν πρεπει να τα δηλωσω στο check-in? γιατι εκει που μου λεει για βρεφικο εξοπλισμο εχει χρεωση ενα 10αρικο! Τι πρεπει να κανω? και ισχυει οτι το καροτσι πρεπει να ειναι με προστατευτικο σακο ταξιδιου?
ναι σαφως αυτα τα διαβασα και ΄γω αλλα μπερδευτικα επαναλαμβανω απο το boarding pass που μου λεει να κανω δωρεαν check-in....Διαβάζω στους ξεκαθαρους ορους της οτι το βρεφος δικαιουται 2 αντικειμενα (πχ καροτσι, καθισμα αυτοκινητου) δωρεαν. Το καθισμα (εφοσον δεν εχει δικη του θεση) παραδιδεται στο τσεκ ιν ενω το καροτσι (δεν ειναι απαραιτητο κάλυμμα) μπορεις να το χρησιμοποιησεις ως την εισοδο στο αεροσκαφος. Επισης δικαιουται χειραποσκευη ως 5 κιλα. Περαιτερω βρεφικα αντικειμενα περαν των 2 χρεωνονται 10Ε. Πιο ξεκαθαρα δε γινεται να τα εγραφαν...
Ναιναι σαφως αυτα τα διαβασα και ΄γω αλλα μπερδευτικα επαναλαμβανω απο το boarding pass που μου λεει να κανω δωρεαν check-in....
αρα δεν δηλωνω ουτε το καροτσι ουτε το καθισμα τελικα, σωστα?
απλα παω στον γκισε και παραδινω το καθισμα μονο
Ο δικος μου κοιμαται καθ'ολη τη διαρκεια της πτησης. Ο θηλασμος ή η πιπιλα ειναι απαραιτητη γιατι υπαρχει κινδυνος να προκληθει ανεπανορθωτη βλαβη στην ακοη.υ.γ: αυτο το οτι τα μωρα κοιμουνται στο αεροπλανο δεν ξερω πως εχει βγει... το δικο μου δεν κοιμηθηκε ποτε,