Καζακστάν Πτήσεις προς Καζακστάν.

georgi d

Member
Μηνύματα
129
Likes
283
Βλέπω δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το Καζακστάν.
Λογικό είναι γιατί δεν έχει κάτι να δεις προς το παρόν. Να την συνδυάσουν κάποιοι με το Ουζμπεκιστάν και αυτό προς το παρών είναι δύσκολο. Θυμάμαι κάποιοι από την Ελλάδα είχαν πάει προς την Κίνα μέσω Καζακστάν, τότε στις καλές εποχές μέσο Μόσχας και Άλματα.
Η καλή της αεροπορική εταιρεία είναι η Air Astana .

Έχουμε και την Fly Astana και αυτή δικιά της είναι. Από ότι θυμάμαι την διεύθυνη ένας Αμερικανός (μπορεί να κάνω λάθος όμως είναι κάποιος από το εξωτερικό).Αυτή έχει απευθείας πτήση προ το Ηράκλειο.


https://flyarystan.com/en χθες βάλανε προσφορά σε πτήσεις εσωτερικού και σε λίγες προς το εξωτερικό. Εχει πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη και Μπακου από κάποια πόλη του Καζακστάν. Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει η παλιά πρωτεύουσα η Αλμα-Ατα.

Έλεγα να μην σας γράψω όμως που να γνωρίζω ποιος από μας τι θέλει να δει και προς
που θέλει να πάει.
Το βασικό είναι ότι είναι πολύ καλή άνθρωποι και φιλόξενοι.
Νομίζω καλό είναι να έχουμε ένα ξεχωριστό θέμα για πτήσεις προς Καζακστάν.
Που θα πάει κάποια μέρα θα βάλουν απευθείας πτήση και προς την Ελλάδα.
Νομίζω ότι και η Wizz air έχει πτήσεις προς Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν και Τουρκμενισταν.

Έχουν πτήσεις προς :
Κωνσταντινούπολη
Κουτάισι
Τασκένδη
Μπισκέκ, Κιργιστάν
Μπακού
Ουρούμτσι, Κίνα.


Χειμερινή σεζόν από το FlyArystan: πτήσεις εντός Καζακστάν τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο από 15 € / από το Καζακστάν από 60 €
19/08/2024
Δεν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τον Ιανουάριο-Μάρτιο(

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους του Καζακστάν FlyArystan άνοιξε επιτέλους τις πωλήσεις εισιτηρίων για τη χειμερινή περίοδο - ωστόσο, μόνο για πτήσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και όχι προς όλους τους προορισμούς.
Με την πρώτη ματιά, γιατί το χρειάζεστε; Και στο δεύτερο: γράφουμε συχνά για εισιτήρια από/προς Aktau - τώρα μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από Aktau προς Almaty/Astana.Υπάρχουν πάντα φθηνές πτήσεις από το Καζακστάν στη Νοτιοανατολική Ασία.
Η Wizz air πετά προς Αλμάτι/Αστάνα/Τουρκεστάν και τα εισιτήρια FlyArystan μπορεί επίσης να είναι χρήσιμα για αυτόν τον σκοπό.

Ας βάλω και και ακόμα για την εταιρεία.


Η FlyArystan είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους του Καζακστάν που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Μάιο του 2019. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε ένα εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων χρησιμοποιώντας έναν σύγχρονο στόλο αεροσκαφών Α320 από βάσεις στο Αλμάτι, την Αστάνα, το Ατυράου, το Ακτάου και το Σίμκεντ. Το δίκτυο δρομολογίων της FlyArystan περιλαμβάνει πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς πτήσεις και πτήσεις τσάρτερ προς Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκία, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Κίνα. Η FlyArystan αναγνωρίστηκε δύο φορές ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική Ασία και την ΚΑΚ στα Skytrax World Airline Awards 2023 και 2024.
 
Last edited:

georgi d

Member
Μηνύματα
129
Likes
283
Πάμε να γράψουμε κάτι για την Air Astana.
Αυτά εάν μας χρειαστούν μόνο στο μέλλον.
https://airastana.com/UK-en εδώ είναι το σαιτ της εταιρείας.
Έχει 57 αεροσκάφη στο στόλο της.
Air Astana εδώ έχει τον χάρτη πτήσεων για την Flyarystan και για την Air Astana.
Μπα ωραίο σαιτ έχει η Air Astana.


https://airastana.com/kaz-en/route-map εδώ βάζουμε την πόλη που σας ενδιαφέρει και μπορείτε να δείτε προς τα που έχει πτήσεις.
Αυτά προς το παρόν.
Air Astana
Screenshot_20240821_142056_com.android.chrome.jpg

FlyArystan
Screenshot_20240821_142352_com.android.chrome.jpg
 
Last edited:

fenia42

Member
Μηνύματα
3.977
Likes
15.669
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φιλόξενοι οι Κοζάκοι. Δε θα ξεχάσω που άφησα κατά λάθος το διαβατήριο μου σε έναν πάγκο λαϊκής και έτρεχε το παιδί να με βρει να μου το δώσει. Επίσης μια παρέα παιδιών ήρθαν να μου μιλήσουν και ήξεραν το Ντεμυ Ρούσσο και το Γιώργο Μαζωνάκη. Μου άρεσε πολύ που βλέπεις και ασιατικά χαρακτηριστικά και ευρωπαϊκά αλλά γι’ αυτούς δεν έχει καμία σημασία!
Μη λέτε ότι δεν έχεις πολλά να δεις ! Η χώρα αν και αχανής και απέραντη έχει ομορφιές , όχι μόνο σε φύση αλλά και … σε μνημεία ενδιαφέροντος από τη σοβιετική εποχή. Πχ μπορεί κανείς να επισκεφτεί ένα Γκουλάγκ. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες , γι’ αυτό είναι δύσκολες οι μετακινήσεις. Το Αλμάτι είναι όμορφη πόλη, ένιωθα πως η καρδιά της κεντρικής Ασίας χτυπά εκεί. Όσο για τη Wizz air πετάει (από Αμπου Ντάμπι) προς Τουρκιστάν, ένα τμήμα της χώρας που θυμίζει αρκετά Ουζμπεκισταν.
 
Last edited:
Μηνύματα
133
Likes
827
Τρεις πτήσεις έκανα η μια με Wizz από το Αμπου Νταμπι προς Αλματυ η δεύτερη με AirAstana από το Αλματυ στη Αστανα και η τριτη πτήση από Αστανα προς Τουρκισταν με την fly Astana η οποία είναι θυγατρική της airAstana!
Υπάρχουν και άλλες δυο εταιρίες χαμηλού κόστους στο Καζακστάν δεν σας τις συστήνω διότι υποψιάζομαι ότι έχουν παλαιά αεροσκάφη και δεν γνωρίζω αν τα συντηρούν και καλά!

Η airAstana είναι παρά πολύ καλή με καλές τιμές και σας τη συνιστώ! Και η κόρη της η FlyAstana ελκυστική είναι με καποιες ιδιοτροπίες πρέπει να κανείς check in online μετά να κανείς εσυ check στις αποσκευές σου και αφού πρώτα τις ζυγίζεις και μετά να περιμένεις για να την παραδώσεις στον υπάλληλο! Ακόμα δεν έχουν αυτόματη μεταφορά αποσκευών!

Δεν πολύ ασχολούνται στο Καζακστάν με τον τουρισμό. Όποτε δεν έχουν μεγάλα αεροδρόμια με κααφερριες εστιατόρια αφορολόγητα και αλλά …..υπερπαραγωγή!

Η θεώρηση των διαβατηρίων κατά την είσοδο μου στη χώρα έγινε γρήγορα απλά μου πήρανε μόνο φωτογραφία και σχεδόν καμία ερώτηση!Μαλιστα στο διαβατήριο στη σφραγίδα μου πιάσανε λίγο χώρο κάτω από άλλη σφραγίδα άλλη χώρας και έμεινε και χώρο για άλλη σφραγίδα άλλης χώρας όχι σαν κάπου στη Αφρική που χαλάνε ολόκληρη σελίδα!

Μεταφορές από αεδρομιο στο κέντρο προς Αστανα και Τουρκισταν πήγα με λεωφορείο στην μεν πρώτη τζάμπα αφού έπρεπε να κατεβάσω μια εφαρμογή για το εισιτήριο και μου το χάρισε ο οδηγός ενώ στη δεύτερη κάπου 100 tenge(0.15 €) για μισή ώρα διαδρομή! Στο Αλματυ προς κέντρο πήγα με ηλεκτρικό ταξί , έφτασα μεσάνυχτα και με χρεώσανε λίγο παραπάνω από κανονικό 7.000 tenge παρότι έγραφε για ηλεκτρικά ταξί Nissan το κοστος όπως έγραφε το site ήταν 5000tenge! Τα yandex go με πήγαιναν στο αεροδρόμιο με 2100 tenge κοντά στα 4 € περίπου!

Εξαιρετική και η Uzbekistan airlines!
Nukus προς Τασκένδη 38.5 € με βαλίτσα!

Μερικές φωτο



IMG_2465.jpeg
IMG_2466.jpeg
IMG_2468.jpeg
IMG_2472.jpeg
IMG_2473.jpeg

Astana
IMG_2599.jpeg

Astana προς Turkistan
IMG_2603.jpeg
IMG_2608.jpeg
IMG_2609.jpeg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.544
Μηνύματα
900.505
Μέλη
39.278
Νεότερο μέλος
samontaz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom