Gioref
Member
Βρίσκω βέβαια και με τους Τούρκους με μια μικρή στάση στην Πόλη οπότε ίσως να μην αξίζει η ταλαιπωρία..23103246706
Ethiopian. Εξυπηρετούν και θα πάρεις μια έγκυρη απάντηση.
Addis Ababa Stopovers | Ethiopian Airlines
Βρίσκω βέβαια και με τους Τούρκους με μια μικρή στάση στην Πόλη οπότε ίσως να μην αξίζει η ταλαιπωρία..23103246706
Ethiopian. Εξυπηρετούν και θα πάρεις μια έγκυρη απάντηση.
Addis Ababa Stopovers | Ethiopian Airlines
Αν ταξιδέψεις οικονομική όχι δεν αξίζει.Βρίσκω βέβαια και με τους Τούρκους με μια μικρή στάση στην Πόλη οπότε ίσως να μην αξίζει η ταλαιπωρία..
Μας λείβονται τα μίλια για business.. Περιμένω Κώτσο μπας και βγάλει τίποτα χαχα!Αν ταξιδέψεις οικονομική όχι δεν αξίζει.
Για Τόκυο υπάρχουν επιλογές, αλλά συνήθως είναι πολλοί οι φόροι και πιθανόν να μη σε συμφέρει.Καλησπέρα.
Ψάχνω πτήσεις με μίλια από θεσ/κη (με όποιον συνδιασμό) για:
1. Τόκυο
2. Μπαχρέιν
3. Μαδέρα
4. Μεξικό
Αν κάποιος έχει πάει ή μπορεί να κάνει κάποια πρόταση τον ευχαριστώ εκ το προτέρω.
Είτε μέσω Βαρσοβίας με τη LOT, είτε μέσω Κων/πόλης με Singapore. Ετσι πήγαμε εμείς, 2 άτομα 130€ μετ επιστροφής.Για Τόκυο υπάρχουν επιλογές, αλλά συνήθως είναι πολλοί οι φόροι και πιθανόν να μη σε συμφέρει.
Είτε Swiss, είτε συνδυασμό Aegean/All Nippon (διαφορετικά αεροδρόμια στο Τόκυο)
Για Μεξικό κοίτα καλύτερα από Μαδρίτη. Έχει η Avianca με 40000 μίλια και 30 νομίζω ευρώ μονή διαδρομηΚαλησπέρα.
Ψάχνω πτήσεις με μίλια από θεσ/κη (με όποιον συνδιασμό) για:
1. Τόκυο
2. Μπαχρέιν
3. Μαδέρα
4. Μεξικό
Αν κάποιος έχει πάει ή μπορεί να κάνει κάποια πρόταση τον ευχαριστώ εκ το προτέρω.
Για Μεξικό εγώ πήγα με μίλια από Φρανκφούρτη Μεξικό Σιτυ (lufthansa) και γύρισα από Κανκουν Κωνσταντινουπολη (turkish). Αθήνα ήταν η τελική πόλη αναχώρησης - επιστροφής Οι φόροι ήταν αρκετοί, γύρισα όμως Business που άξιζε φουλ για τόσο μεγάλο ταξίδι.Για Μεξικό κοίτα καλύτερα από Μαδρίτη. Έχει η Avianca με 40000 μίλια και 30 νομίζω ευρώ μονή διαδρομη