Πτήσεις με ανταπόκριση

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Το ένα σκέλος είναι με Juneyao και το άλλο με Aegean...

Αν είναι εννιαίο εισιτήριο ΣΥΝΗΘΩΣ δεν επιτρέπεται για να αποφεύγονται φαινόμενα τύπου skiplagging (αλλά εξαρτάται από την εταιρία, και όταν είναι διαφορετικές είναι πιο πιθανό να γίνεται).

nick07

Member
Αν είναι εννιαίο εισιτήριο ΣΥΝΗΘΩΣ δεν επιτρέπεται για να αποφεύγονται φαινόμενα τύπου skiplagging (αλλά εξαρτάται από την εταιρία, και όταν είναι διαφορετικές είναι πιο πιθανό να γίνεται).
Σε ενιαιο εισιτηριο με Aegean και ανταποκριση Αθηνα, απο το τηλ κεντρο της Aegean πριν το ταξιδι μου ειπαν οτι μπορω να την παραλαβω στην Αθηνα χωρις προβλημα. Παρ ολα αυτα στο αεροδρομιο αναχωρησης μου εκαναν κομπλα και επεμεινα αρκετα για να καταφερω τελικα να την παραλαβω στην Αθηνα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σε ενιαιο εισιτηριο με Aegean και ανταποκριση Αθηνα, απο το τηλ κεντρο της Aegean πριν το ταξιδι μου ειπαν οτι μπορω να την παραλαβω στην Αθηνα χωρις προβλημα. Παρ ολα αυτα στο αεροδρομιο αναχωρησης μου εκαναν κομπλα και επεμεινα αρκετα για να καταφερω τελικα να την παραλαβω στην Αθηνα.
Ναι, η Aegean δεν είναι συνήθης περίπτωση.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλημέρα, μίλησα με Booking από όπου έχω κάνει την κράτηση και μου είπαν ότι πρέπει να την παραλάβω αναγκαστικά την βαλίτσα επειδή είναι διαφορετικές εταιρείες οπότε λογικά όλα καλά!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom