• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πτήσεις με ανταπόκριση

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1) η πτήση Ρώμη-Βερόνα είναι με Air one από ότι είδα..
2) Εξηγήστε στην άσχετη σας παρακαλώ, τι ακριβώς γίνεται όταν φτάσω με το καλό Ρώμη?
1. Αυτη μην την παρεις. Ειναι απο το Twilight zone...(Αιωνια η μνημη της)
2. α.πας στο Τ1 για παγωτο στο san Crispino
β. Ενα καφε οπουδηποτε για να ξεπερασεις το υπερβολικο αγχος σου.

Last edited:

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Παιδιά βοηθήστε! Λόγω περιστάσεων σκέφτομαι να τολμήσω το πρώτο μου ταξίδι με ανταπόκριση και θα είναι στη Βερόνα με Alitalia αν το τολμήσω τελικά.
Λύστε μου σας παρακαλώ κάποιες απορίες αν μπορείτε:

1) Οι συγκεκριμένες πτήσεις που βρήκα και με βολεύουν είναι μέσω Ρώμης με 1 ώρα και 15 λεπτά αναμονή και το πήγαινε και το έλα. Πιστεύετε θα μου φτάσει? Τι γίνεται αν καθυστερήσει η πτήση? Και τα δύο σκέλη είναι με Alitalia αν και η πτήση Ρώμη-Βερόνα είναι με Air one από ότι είδα.. Μήπως να προτιμήσω να μείνω το βράδυ Φιουμιτσίνο και να φύγω το πρωί? Για την επιστροφή έχω επιλογή και περισσότερη ώρα αναμονή στη Ρώμη αν χρειαστεί αλλά θα προτιμούσα να φύγω πιο αργά από Βερόνα..

2) Εξηγήστε στην άσχετη σας παρακαλώ, τι ακριβώς γίνεται όταν φτάσω με το καλό Ρώμη? Πως θα ξέρω που να πάω να πάρω την άλλη πτήση? Οι βαλίτσες θα φορτωθούν απευθείας χωρίς να ξανακάνω check in? Δηλαδή θα πάω κατευθείαν στην πύλη για Βερόνα? Ουφ ζαλίστηκα..

Υ.Γ. Ναι ναι ξέρω τις φήμες περί βαλιτσών και Alitalia αλλά τι να κάνω που μόνο αυτό το δρομολόγιο με βολεύει.. Και θέλω να ελπίζω ότι δε θάμαι τόσο γκαντέμω τουλάχιστον όταν πηγαίνω προς Βερόνα.. Στην επιστροφή δε με πολυνοιάζει
για να πας Βερονα πετώντας Μιλανο ή Βενετια το εχεις αποκλείσει?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
για να πας Βερονα πετώντας Μιλανο ή Βενετια το εχεις αποκλείσει?
Ε ναι το εχει αποκλεισει και καλα εκανε. Οπως και μεσω Μοναχου..αφου παει με Alitalia και το hub της εταιρειας ειναι στη Ρωμη. Εκτος αν πληρωσει 2πλασια, 3πλασια τιμη. Αστεια πραγματα,οπως αστεια και καθε ανησυχια για 1.15' connection!! Χρονια παιρνω connection των 45'.. ανετοτατα προλαβαίνει οπως και οι βαλιτσες φυσικα.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! @Samion τι εννοείς για την Air one? Αφού είναι θυγατρική της Alitalia και το δεύτερο σκέλος είναι μ΄αυτή τι άλλο να κάνω δηλαδή..Δεν μπορώ να την αποφύγω.. Και την τελευταία φορά που πέταξα μ΄αυτή από Ελλάδα, ΟΚ καλά ήταν, και στην ώρα της..
Δυστυχώς οι μέρες που έχω είναι λίγες και θέλω να φύγω αρχές Νοεμβρίου Πέμπτη απόγευμα/βράδυ γιατί δουλεύω νωρίτερα και δεν έχει εκείνη την εποχή και ώρα απευθείας Μιλάνο ή Βενετία.. Και να είχε δηλαδή θα χάσω ώρα να μεταβώ με τρένο Βερόνα.. Αν είχα έστω μια μέρα παραπάνω στη διάθεσή μου θα το έκανα μέσω Μιλάνου, αλλά τώρα δε με παίρνει..
Κι όσο κι αν δεν μπορώ τις ανταποκρίσεις όχι μόνο γιατί αγχώνομαι γενικά αλλά και γιατί αυτό το ανέβα-κατέβα στα αεροπλάνα ζαλίζομαι μόνο που το σκέφτομαι, θέλω κάποια στιγμή να το τολμήσω γιατί πρώτα ο θεός το καλοκαίρι θέλω να πάω Καλιφόρνια οπότε η ανταπόκριση είναι μονόδρομος.. Και πρέπει να πάρω το "κολάι" με μια πιο κοντινή απόσταση πρώτα να ξέρω τι μου γίνεται..

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
1. Επουσιωδες μεν, ακριβεια λόγου δε..
https://en.Wikipedia.org/wiki/Air_One
2.ξαναλεω αστεία πράγματα για μιση ωρα ταξιδι..να περασεις καλα.
Α, ώστε τέλος η Air one? Δε το ήξερα.. Τελικά λάθος είδα μάλλον, σε άλλα σάιτ που κοίταξα για εισιτήρια βλέπω γράφει "Alitalia Cityliner".. Ελπίζω μ΄αυτή να φτάσω κάποτε :haha:

Μ΄αρέσει πάντως βρε Samion που μου προτείνεις να φάω και παγωτό στο αεροδρόμιο.. Λες και θάχω χρόνο.. Και Νοέμβρη μήνα δε νομίζω να μουρχεται δηλαδή κιόλας!

Ουφ λέω να το τολμήσω τελικά κι ο θεός να βάλει το χέρι του :airplane:

Καλησπερα παιδες , σαν πιο εμπειροι θα θελα να κανω μια ερωτηση. Ταξιδευω Κουβα μεσω Τοροντο (ανταποκριση δηλαδη) .Εχω βισα για Κουβα , χρειαζομαι ομως και για τον Καναδα ??
Ευχαριστω πολυ.

vasnorth

Member
Καλησπέρα.
Αν έχεις ελληνικό διαβατήριο δεν χρειάζεσαι visa για τον Καναδά.

Ioanch

New Member
Μια ερώτηση σχετικά με πτήση της Aegean Airlines: SKG-ATH και ATH-FCO σε ενα εισητηριο και
FCO-ATH και ATH-SKG. Αρχικα εκλεισα το Αθηνα-Ρωμη και Ρωμη-Αθηνα και μετα απο 1 μηνα το υπολοιπο απο Θεσσαλονικη. Πόσα check-in πρέπει να κάνω; Δύο στο πήγαινε και δύο στην επιστροφή; Να κάνω web check-in;;;

Last edited:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μια ερώτηση σχετικά με πτήση της Aegean Airlines: SKG-ATH και ATH-FCO σε ενα εισητηριο και
FCO-ATH και ATH-SKG. Αρχικα εκλεισα το Αθηνα-Ρωμη και Ρωμη-Αθηνα και μετα απο 1 μηνα το υπολοιπο απο Θεσσαλονικη. Πόσα check-in πρέπει να κάνω; Δύο στο πήγαινε και δύο στην επιστροφή; Να κάνω web check-in;;;
ναι, θα κάνεις 2 στο πήγαινε και 2 στο έλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom