ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
σκέψου ότι εγώ δε έχω ποια να γυρίσω απευθείας ελλάδα, πάρα μόνο με τράνζιτ. Μακάρι να είχα έστω και 3 μέρες την εβδομάδα πτήση Πολωνία - Αθήνα
δεν οργανωνονται ετσι τα ταξιδια! εφ'όσον εχεις τοσο περιορισμενο προγραμμα επρεπε να το ειχες ψαξει περισσοτερο. Γιατι δεν πας Λονδινο τότε?ganlayer εχεις απολυτο δικιο..ειναι ξεφτιλα!!μα και εγω στην αρχη ελεγα για λονδινο.αλλα λεω 3 μερες τι να πρωτοδω?και ειπα ετσι για πραγα!αλλα εκει που εφτασα στο σημειο να κλεισω ειδα οτι δεν παει καμμια κατευθειαν.δεν εχω ορεξη να κανω 7ωρες να παω πραγα..εφαγα την απολυτη ξενερα και ειμαι κομπλε.το ανακοινωσα και στην δικια μου και φαγαμε το αγγουρι ομορφα..
σκέψου ότι εγώ δε έχω ποια να γυρίσω απευθείας ελλάδα, πάρα μόνο με τράνζιτ. Μακάρι να είχα έστω και 3 μέρες την εβδομάδα πτήση Πολωνία - Αθήνα
Διάβασα οτι ανέστηλαν το δρομολογιο μέχρι τον Μαρτιο. Από Απρίλη θα πετας κανονικάΝιώθω λες και ήμουν στο ψυγείο χρόνια και τώρα με ξεπάγωσαν και με επανέφεραν στην πραγματικότητα.
απο πού σου βγάζει τετοιες τιμές για Πραγα και για ποιες ημερομηνιες?Χαιρετε! Πιστεύετε οτι αξίζει η διαδρομή με το τρένο Βουδαπέστη- Πράγα;; Εννοώ βλέπει κανείς ωραία τοπία καθ'οδον; Γενικά δεν αντέχω πολλές ώρες μέσα σε τρένο ή λεωφορείο, ωστόσο για τις ημερομηνιες που ψάχνω, βρίσκω γύρω στα 700 ευρω τα 2 ατομα αεροπορικά κ γιαυτο σκέφτομαι να παμε απο Θεσνικη Βουδαπεστη με wizz κι απο κει να παρουμε το τρενο. Τι λετε;