• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Πτήσεις για Πράγα;

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Και τωρα θα πρεπει να παω σε συζητηση για βιεννη αν αξιζει να παω για 2,5 μερες...και να δωσω τοσα λεφτα...γιατι ρε φιλε αν ειχε πτηση παρασκευη νωρις να πω οκ...αλλα μεσημερι να φτασω απογευμα και να φυγω δευτερα μεσημερι προτιμω να κατσω σπιτι...εεε εε γκαντεμια..

ganlayer3

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
MANADO - INDONESIA
Οι τσεχικες σταματησαν να πετουν Ελλαδα?????

ganlayer3

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
MANADO - INDONESIA
Εαν σταματησαν και η czech που σχεδον παντα πετουσε γεματη, αυτο σημαινει οτι σε λιγο θα πεταμε μονο cargo.....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
H CSA σε πείραξε; Μπήκε η Aegean στην θέση της. Εδώ στην Αθήνα φυγάνε οι μισές εταιρίες. Μια Πράγα δε μας σώνει

ganlayer3

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
MANADO - INDONESIA
Σωστο..Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι να κοπει ενα επικερδες δρομολογιο; η πραγα και η βιεννη ειναι στις πρωτες θεσεις στις προτιμησεις των ελληνων.

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
ganlayer εχεις απολυτο δικιο..ειναι ξεφτιλα!!μα και εγω στην αρχη ελεγα για λονδινο.αλλα λεω 3 μερες τι να πρωτοδω?και ειπα ετσι για πραγα!αλλα εκει που εφτασα στο σημειο να κλεισω ειδα οτι δεν παει καμμια κατευθειαν.δεν εχω ορεξη να κανω 7ωρες να παω πραγα..εφαγα την απολυτη ξενερα και ειμαι κομπλε.το ανακοινωσα και στην δικια μου και φαγαμε το αγγουρι ομορφα..

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
τι να το κανω ρε θαναση αν δεν πεταει τοτε που εγω θελω?? :(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη