carouzos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μακαρι να ξερα...
Παιδιαααα βοηθεια!!!!!πτησεις κατευθειαν για πραγα δεν εχει??.μα για ονομα....!!!!!!
Εχει καθε τριτη πεμπτη και σαββατο με aegean... Το κακο ειναι οτι βολεβει να πας 4 μερες μονο,εκτος αν εισαι απλα και πας για καμια εβδομαδα...με αλλες εταιριες που ειδα ειναι με ανταποκριση ολες και κανουν αρκετες ωρες....Παιδιαααα βοηθεια!!!!!πτησεις κατευθειαν για πραγα δεν εχει??.μα για ονομα....!!!!!!
δε χαίρεσαι που έχει τουλάχιστον; Εδώ για Πολωνία τα έχουν καταργήσει και δε έχει τίποτα, με μια Ελληνική κοινότητα και Πολωνική Κοινότητα ΝΑ!Πεμπτη δεν εχει φιλε..ειδες πεμτη?εγω δεν ειδα γιατι ελεγα να παω 15 μαρτιου με επιστροφη 18 και παπαλα...
Να σου πω την αληθεια δεν το κοιταξα,μου το ειπαν καπου εδω μεσα σε ενα θεμα και ετσι το ειπα...Τριτη και Σαββατο παντως εχει σιγουρα γιατι λεω να το συνδιασω ετσι αφου δεν βολευει αλλες μερες και το εχω δει...απο τιμες ξερεις τι παιζει?εχω βρει με 179 για 7 Μαιου...να περιμενω προσφορα?να κλεισω??Πεμπτη δεν εχει φιλε..ειδες πεμτη?εγω δεν ειδα γιατι ελεγα να παω 15 μαρτιου με επιστροφη 18 και παπαλα...
Τα εχουν κανει οτι να ναι...Δεν αξιζει να κανεις 15 ωρες να πας και αλλες τοσες να γυρισεις....Μονο αν βγαλουν καμια προσφορα εκεινες τις μερες και βολευτεις...Απογοητευση παιδια....εκεινη την βδομαδα δεν εχει..εχει κυριακη 17 μαρτιου με επομενη πτηση για αθηνα την πεμπτη 21...καλα κρασια