ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

hamurabi

Member
Μηπως καλυτερα να κλεισεις καπου με πρωινο να τρωτε "πιο οικονομικα" μα μην ανησυχεις θα γνωρισαεις την πολη και με γεματο στομαχι και τσεπη...
Συμφωνώ απολύτως
Πρωινό στη νέα Υόρκη για 4 άτομα μιλάμε για 150 ευρώ για πλακα

George V

Member
Τρέλανε μας!!!! Να παρω και τα συμβόλαια του σπιτιού μαζί!!
Σίγουρα θα βρεις και φθηνότερα, αλλά αυτό που γράφεις στο πρώτο μήνυμα το να το συνδυάσεις και με αξιοθέατο, ξέχασε το.
Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις καταστήματα και να το αποθηκεύσεις από τώρα. Ή στην τελική μπορείς να πάρεις από deli διαφορά και να τρώτε κάτι στο ξενοδοχείο..
Ακόμα δες κανένα βίντεο με μαγαζιά και τιμές. Π.χ.https://youtu.be/D2fNIpUDZlc?si=zrn4hndXr5FBn6aa

Άλλη ερώτηση προς την κοινότητα. Πρέπει κατά την έξοδο μας στο αεροδρόμιο να δηλώσουμε τον φορητό που θα έχουμε μαζί και το tablet ώστε όταν επιστρέψουμε να μην έχουμε πρόβλημα ότι τα αγοράσαμε εκεί κλπ ;;; Επίσης πρέπει να δηλώσουμε τίποτε άλλο που θα έχουμε;;; Μετρητά θα έχουμε περίπου 1000$ ο καθένας, τα δηλώνουμε;;; Συγγνωμην για τις ερωτήσεις αλλά είναι το 18ο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά το πρώτο εκτός Ευρώπης

George V

Member
Το 17 που είχα πάει δεν μας ρώτησαν τίποτα ούτε πηγαίνοντας και γυρίζοντας ήταν σα να γυρίζουμε από οπουδήποτε. Δε μας έψαξε κανείς τίποτα. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει αυτό, ή αν είναι τυχαίος ο έλεγχος..

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Είμαι αυτή τη στιγμή ΗΠΑ. Μπήκα στη χώρα από το Μαϊάμι όμως. Κ κει μόνο πόσα χρήματα σε μετρητά είχα πάνω μου με ρώτησαν τίποτα άλλο περί ηλεκτρονικών κλπ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα