ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

George V

Member
Η διαφορά για 4 άτομα και σε διάρκεια 15 ημερών υπερβαίνει το 1000
Στο γραφω γιατι εχω παει Νεα Υορκη και γνωριζω τιμες... Ψαξε αλλο ξενοδοχειο.. Τον νοεμβριο που λεω να παω παλι στα ξενοδοχεια που βρισκω, τα περισσοτερα εχουν πρωινο χωρις διαφορα στην τιμη..

Γενικά έχεις δίκιο αλλά συνέβη το εξής, έκλεισα δωμάτια τον Οκτώβριο μέσω booking Έχω κλείσει 4 διαφορετικά ξενοδοχεία. Το ένα είναι στην Time Square το Millenium. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για 12 ημέρες σε 4κλινο με δικό του μπάνιο κλπ η τιμή είναι 4010€, στα υπόλοιπα πλησίον του από 3700 έως 4400 ( Sheraton, Park, Delta) Το Millennium έχει δωρεάν WiFi στην τιμή, το Sheraton με 4400 χρεώνει 20€ την ημέρα το WiFi και +50€ την ημέρα για πρωινό 4 ατόμων με πληρωμή όμως από τον Οκτώβριο. Οι σημερινές τιμές στα ίδια είναι +50% Είναι περίοδος Πάσχα και για τους καθολικούς και έχει αυξημένη κίνηση οπότε δεν είμαστε να κάνουμε αλλαγές σε δωμάτια ή ξενοδοχεία Σε κάποια ζητήσαμε να μετακινηθούμε 1 ημέρα νωρίτερα λόγω των αεροπορικών και άμεσα ζητήσανε αύξηση Αν μάλιστα ήμουν σίγουρος για τις ημερομηνίες η τιμή είχε πρωινό αλλά έπρεπε να πληρωθεί τότε. Για περισσότερη πληροφόρηση και γιατί βάλαμε δωρεάν ακύρωση ένας λόγος ήταν και οι αεροπορικές. Διαπιστώσαμε προ ημερών ότι ξαφνικά οι απ ευθείας πτήσεις αυξηθήκανε σε αριθμό κατά πολύ, σε ημερήσια βάση πλέον, με αποτέλεσμα οι τιμές να υποχωρήσουν. Δηλαδή 4 άτομα με αναχώρηση Παρασκευή πρωί και άφιξη Παρασκευή μεσημέρι στην Νέα Υόρκη και επιστροφή σύνολο 3170€ με βαλίτσες, επιλογή θέσεων κλπ (delta airlines με Airbus στο JFK) Επειδή έχεις πάει πως ακούγεται;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

George V

Member
Γενικά έχεις δίκιο αλλά συνέβη το εξής, έκλεισα δωμάτια τον Οκτώβριο μέσω booking Έχω κλείσει 4 διαφορετικά ξενοδοχεία. Το ένα είναι στην Time Square το Millenium. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για 12 ημέρες σε 4κλινο με δικό του μπάνιο κλπ η τιμή είναι 4010€, στα υπόλοιπα πλησίον του από 3700 έως 4400 ( Sheraton, Park, Delta) Το Millennium έχει δωρεάν WiFi στην τιμή, το Sheraton με 4400 χρεώνει 20€ την ημέρα το WiFi και +50€ την ημέρα για πρωινό 4 ατόμων με πληρωμή όμως από τον Οκτώβριο. Οι σημερινές τιμές στα ίδια είναι +50% Είναι περίοδος Πάσχα και για τους καθολικούς και έχει αυξημένη κίνηση οπότε δεν είμαστε να κάνουμε αλλαγές σε δωμάτια ή ξενοδοχεία Σε κάποια ζητήσαμε να μετακινηθούμε 1 ημέρα νωρίτερα λόγω των αεροπορικών και άμεσα ζητήσανε αύξηση Αν μάλιστα ήμουν σίγουρος για τις ημερομηνίες η τιμή είχε πρωινό αλλά έπρεπε να πληρωθεί τότε. Για περισσότερη πληροφόρηση και γιατί βάλαμε δωρεάν ακύρωση ένας λόγος ήταν και οι αεροπορικές. Διαπιστώσαμε προ ημερών ότι ξαφνικά οι απ ευθείας πτήσεις αυξηθήκανε σε αριθμό κατά πολύ, σε ημερήσια βάση πλέον, με αποτέλεσμα οι τιμές να υποχωρήσουν. Δηλαδή 4 άτομα με αναχώρηση Παρασκευή πρωί και άφιξη Παρασκευή μεσημέρι στην Νέα Υόρκη και επιστροφή σύνολο 3170€ με βαλίτσες, επιλογή θέσεων κλπ (delta airlines με Airbus στο JFK) Επειδή έχεις πάει πως ακούγεται;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Εγω εχω για 10 μερες οι τιμες που βρηκα ειναι απο 2700 μεχρι 3600 ολα εχουν πρωινο δωρεαν (wifi με χρεωση εχω να το διαβασω πανω απο 6-7 χρονια) wifi δε θελω γιατι παιρνω esim απο εδω με απεριοριστα δεδομενα το πιο μακρινο ειναι tribeca περιοχη με 2700 και τα υπολοιπα ειναι στα 3000. Και ολα με δωρεαν ακυρωση μεχρι την ημερα αφιξης ή την προηγουμενη. Βεβαια ειναι για 2 ατομα αν ηταν για4 θα ανεβαινε πολυ.

Σιγουρα οσο πλησιάζουν οι μερες οι τιμες πανε πολυ πανω σε ολα αυτα.

Αν δε μπορεις να αλλαξεις, τι να πω... Κατι θα βρειτε..

Γιατι μη νομιζεις και τα πρωινα τους εκει δεν ειναι και τπτ τρελο. Πλαστικα σκευη εχουν και αναλογα που θα πας θα βρεις καλο ή οχι..
Απλα αν ειναι δωρεαν, ειναι κατι που θα σε κρατησει μεχρι το μεσημερι-απογευμα και θα σκεφτεσαι κατι λιγοτερο για να δεις περισσοτερα πραγματα..

George V

Member
Ελπίζω και τα δωμάτια να είναι αξιοπρεπη.
τουλαχιστον αυτα που εχω κλεισει ειναι ολα απο 8,3 και πανω καλα δειχνουν, θα δειξει χαχα

Το 17 εμεινα στο st. marks hotel. τοτε ηταν στην booking. cash only. πιο value of money δεν υπηρχε. 100 κατι το βραδυ χωρις πρωινο αλλα ειχε απο κατω ενα μαγαζι πολυ καλο και οικονομικο και τρωγαμε. Και τωρα οι τιμες τους δεν εχουν αλλαξει αν το ψαξεις και βρισκεις και join rooms με 150κατι το βραδυ. Αλλα διαβαζω κριτικες και ειναι λιγο περιεργες πια... Αν πηγαινα παλι με την παρεα που ειχα παει τοτε αμερικη τοτε θα εκλεινα εκει χωρις σκεψη. Τωρα αν πας με οικογενεια θα ελεγα καλυτερα οχι..

Απ΄οτι κατάλαβες είμαστε οικογένεια και έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη απο τον καιρό που τα παιδιά ήταν μικρά μέχρι σήμερα που είναι μεγάλα, τις Ευρωπαϊκες πόλεις δεν τις φοβόμαστε. Ξέρουμε την νοοτροπία, τι θα βρούμε και τι να προσέξουμε, για εκεί είμαστε συγκρατημένοι γιατί έχουμε ακούσει πολλά, πχ ένας ανηψιός μου που ζούσε εκεί μας είπε μην κυκλοφορείται με το κινητο στο χέρι γιατί θα το "χάσετε" (υπερβολή;;;) καί απο άλλους άλλα. Αυτός ήταν και ο λόγος να μείνουμε ένα δρόμο κάτω απο την Times Square. Στο metro κυκλοφορούμε;;; μέχρι τις 10 το βράδυ υπάρχει ασφάλει ή πρέπει να δουμε απο ποιούς δρόμους πάμε;; Που θα μάθουμε;;; Κάνω σαν πρωτάρης ή έχω αρχίσει να μεγαλώνω;;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Απ΄οτι κατάλαβες είμαστε οικογένεια και έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη απο τον καιρό που τα παιδιά ήταν μικρά μέχρι σήμερα που είναι μεγάλα, τις Ευρωπαϊκες πόλεις δεν τις φοβόμαστε. Ξέρουμε την νοοτροπία, τι θα βρούμε και τι να προσέξουμε, για εκεί είμαστε συγκρατημένοι γιατί έχουμε ακούσει πολλά, πχ ένας ανηψιός μου που ζούσε εκεί μας είπε μην κυκλοφορείται με το κινητο στο χέρι γιατί θα το "χάσετε" (υπερβολή;;;) καί απο άλλους άλλα. Αυτός ήταν και ο λόγος να μείνουμε ένα δρόμο κάτω απο την Times Square. Στο metro κυκλοφορούμε;;; μέχρι τις 10 το βράδυ υπάρχει ασφάλει ή πρέπει να δουμε απο ποιούς δρόμους πάμε;; Που θα μάθουμε;;; Κάνω σαν πρωτάρης ή έχω αρχίσει να μεγαλώνω;;
που κλέβουν τα κινητά ; στην Αμερική;; Σ όλο το Μανχάταν κυκλοφορούσαν με i-phone τελευταία μοντέλα τι να λένε τα δικά μας τα ψωρο σάμσουγκ κ xiomi;
Εγώ πάντως πριν από 9 χρόνια κυκλοφόρησα άνετα με την κόρη μου και στο μετρό δε νιώσαμε πουθενά απειλή. Στην Times Square έχει μόνιμα άπειρα κόσμο αλλά ακόμη και στο Village που βγήκαμε βράδι είχε αρκετούς τουρίστες, απλά επιστρέψαμε σπίτι (μείναμε σε airbnb) με ταξί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.938
Μέλη
39.652
Νεότερο μέλος
εαβιτισσα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom