ιπτάμενος
Member
Κάποιο λινκ για αρχή;;;Έχει Uber οδηγούς πολλούς
Ρώτα 2-3 για τιμή κάνε μια έρευνα πριν στο διαδίκτυο να έχεις ένα μπουσουλα για το κόστος
Κάποιο λινκ για αρχή;;;Έχει Uber οδηγούς πολλούς
Ρώτα 2-3 για τιμή κάνε μια έρευνα πριν στο διαδίκτυο να έχεις ένα μπουσουλα για το κόστος
Μπορεις ακομα να κλείσεις μεταφορα να σας περιμένει στις αφίξεις και να σας παει στο ξενοδοχειο.Μεταφορά απο το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έχει άφιξη στις 9.30 το βράδυ στο αεροδρόμιο EWR. Φαντάζομαι οτι αποβίβαση, αποσκευές και έλεγχος θα ξεμπερδέψουμε κατα τι 11.30 (σωστά;;;Πώς πηγαινει εκείνη την ώρα κάποιος στο ξενοδοχείο στην πόλη (Time Square). Η ώρα θα είναι περασμένη, χρησιμοποειούμε ταξί ή νοικιάζουμε αυτοκίνητο για 24 ώρες. Το μετρό/προαστειακός τέτιοα ώρα δεν θα είναι επικίνδυνο, αν λειτουργεί. Κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;;;;
Sorry νόμιζα ότι προσγειώνεται στο JFK μόλις είδα ότι φτάνεις Newark .Κάποιο λινκ για αρχή;;;
Εγώ πάντως στο Newark παίζει σύνολο με όλα μαζί να μην έφαγα καν μία ώρα, αλλά είχα φτάσει μεσημέρι.Μεταφορά απο το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έχει άφιξη στις 9.30 το βράδυ στο αεροδρόμιο EWR. Φαντάζομαι οτι αποβίβαση, αποσκευές και έλεγχος θα ξεμπερδέψουμε κατα τι 11.30 (σωστά;;;Πώς πηγαινει εκείνη την ώρα κάποιος στο ξενοδοχείο στην πόλη (Time Square). Η ώρα θα είναι περασμένη, χρησιμοποειούμε ταξί ή νοικιάζουμε αυτοκίνητο για 24 ώρες. Το μετρό/προαστειακός τέτιοα ώρα δεν θα είναι επικίνδυνο, αν λειτουργεί. Κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;;;;
Γύρισα πριν 10 μέρες! Το μέτρο είναι ΧΑΟΤΙΚΟ ! σου προτείνω να κλείσεις ταξί μέσω booking. Εγώ είχα έκπτωση κ το έκλεισα με 55€ από JFK αλλά νομίζω είναι γύρω στα 70€ κανονικά. Απ ότι είδα κ το δικό EWR είναι μακριούτσικα. Αξίζει φουλ κ μην τα λυπηθείς γιατί θα είσαι ταλαιπωρημένος κ άντε να ψάχνεις τώρα μέτρο κτλ. Τώρα είδα στην booking κόστιζε 88€.Μεταφορά απο το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έχει άφιξη στις 9.30 το βράδυ στο αεροδρόμιο EWR. Φαντάζομαι οτι αποβίβαση, αποσκευές και έλεγχος θα ξεμπερδέψουμε κατα τι 11.30 (σωστά;;;Πώς πηγαινει εκείνη την ώρα κάποιος στο ξενοδοχείο στην πόλη (Time Square). Η ώρα θα είναι περασμένη, χρησιμοποειούμε ταξί ή νοικιάζουμε αυτοκίνητο για 24 ώρες. Το μετρό/προαστειακός τέτιοα ώρα δεν θα είναι επικίνδυνο, αν λειτουργεί. Κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;;;;
Σιγά το χάος, θα πάρει το air train του αεροδρομίου (ουσιαστικά ένα αυτόματο τρένο που περνάει από όλα τα τέρμιναλ του αεροδρομίου και σε πάει στον κεντρικό σταθμό τρένων) μέχρι την στάση του τρένου Newark Liberty international airport και από εκεί το τρένο για Penn station New York και βγαίνεις και έχεις θεα Madison Square garden.Γύρισα πριν 10 μέρες! Το μέτρο είναι ΧΑΟΤΙΚΟ ! σου προτείνω να κλείσεις ταξί μέσω booking. Εγώ είχα έκπτωση κ το έκλεισα με 55€ από JFK αλλά νομίζω είναι γύρω στα 70€ κανονικά. Απ ότι είδα κ το δικό EWR είναι μακριούτσικα. Αξίζει φουλ κ μην τα λυπηθείς γιατί θα είσαι ταλαιπωρημένος κ άντε να ψάχνεις τώρα μέτρο κτλ. Τώρα είδα στην booking κόστιζε 88€.