ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
21:30 εδώ, 23:30 στο άλλο, μας έχεις μπερδέψει...

Βρήκα το μποξεράκι εδώ.

George V

Member
Μεταφορά απο το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έχει άφιξη στις 9.30 το βράδυ στο αεροδρόμιο EWR. Φαντάζομαι οτι αποβίβαση, αποσκευές και έλεγχος θα ξεμπερδέψουμε κατα τι 11.30 (σωστά;;;;) Πώς πηγαινει εκείνη την ώρα κάποιος στο ξενοδοχείο στην πόλη (Time Square). Η ώρα θα είναι περασμένη, χρησιμοποειούμε ταξί ή νοικιάζουμε αυτοκίνητο για 24 ώρες. Το μετρό/προαστειακός τέτιοα ώρα δεν θα είναι επικίνδυνο, αν λειτουργεί. Κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;;;;
Μπορεις ακομα να κλείσεις μεταφορα να σας περιμένει στις αφίξεις και να σας παει στο ξενοδοχειο.
π.χ απο booking https://www.booking.com/taxi/index.el.html

jimp

Member
Μεταφορά απο το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έχει άφιξη στις 9.30 το βράδυ στο αεροδρόμιο EWR. Φαντάζομαι οτι αποβίβαση, αποσκευές και έλεγχος θα ξεμπερδέψουμε κατα τι 11.30 (σωστά;;;;) Πώς πηγαινει εκείνη την ώρα κάποιος στο ξενοδοχείο στην πόλη (Time Square). Η ώρα θα είναι περασμένη, χρησιμοποειούμε ταξί ή νοικιάζουμε αυτοκίνητο για 24 ώρες. Το μετρό/προαστειακός τέτιοα ώρα δεν θα είναι επικίνδυνο, αν λειτουργεί. Κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;;;;
Εγώ πάντως στο Newark παίζει σύνολο με όλα μαζί να μην έφαγα καν μία ώρα, αλλά είχα φτάσει μεσημέρι.

Στο τρένο δεν θα είσαι μόνος σου, όλοι αυτοί παίρνουν για το κέντρο. Άσε που στους σταθμούς έχει φουλ αστυνομία.

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γύρισα πριν 10 μέρες! Το μέτρο είναι ΧΑΟΤΙΚΟ ! σου προτείνω να κλείσεις ταξί μέσω booking. Εγώ είχα έκπτωση κ το έκλεισα με 55€ από JFK αλλά νομίζω είναι γύρω στα 70€ κανονικά. Απ ότι είδα κ το δικό EWR είναι μακριούτσικα. Αξίζει φουλ κ μην τα λυπηθείς γιατί θα είσαι ταλαιπωρημένος κ άντε να ψάχνεις τώρα μέτρο κτλ. Τώρα είδα στην booking κόστιζε 88€.

jimp

Member
Γύρισα πριν 10 μέρες! Το μέτρο είναι ΧΑΟΤΙΚΟ ! σου προτείνω να κλείσεις ταξί μέσω booking. Εγώ είχα έκπτωση κ το έκλεισα με 55€ από JFK αλλά νομίζω είναι γύρω στα 70€ κανονικά. Απ ότι είδα κ το δικό EWR είναι μακριούτσικα. Αξίζει φουλ κ μην τα λυπηθείς γιατί θα είσαι ταλαιπωρημένος κ άντε να ψάχνεις τώρα μέτρο κτλ. Τώρα είδα στην booking κόστιζε 88€.
Σιγά το χάος, θα πάρει το air train του αεροδρομίου (ουσιαστικά ένα αυτόματο τρένο που περνάει από όλα τα τέρμιναλ του αεροδρομίου και σε πάει στον κεντρικό σταθμό τρένων) μέχρι την στάση του τρένου Newark Liberty international airport και από εκεί το τρένο για Penn station New York και βγαίνεις και έχεις θεα Madison Square garden.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.605
Νεότερο μέλος
dalie60

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom