Χριστόφορος
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τόκυο
Eγώ είχα πάει νέα υόρκη και ουάσινγκτον τον ιούλιο του 2012 και επειδή είμαι και λίγο κοιλιόδουλος,ξεκινάω απ'την μάσα και θα σου πρότεινα αν ήθελες να δοκιμάσεις steaks,το peter luger στο μπρούκλιν διαλέγοντας και bacon και για fast food:five guys,5 napkins και shake shack,διαλέγοντας και shack attack!!Για πρωινό μου άρεσε πολύ το roxy's delicatessen στην times square με το φανταστικό pastrami sandwich, οσο για pizza:lombardis στην little italy.Αν τα γκουγκλάρεις,θα σου βγάλει διευθύνσεις,μενού κ.τ.λ, στο peter luger,θέλει κράτηση μια μέρα πριν.Οσον αφορά την πόλη,κινούμουν με metro αφού πρώτα έβγαλα μια κάρτα διάρκειας μιας εβδομάδας απεριορίστων διαδρομών,η οποία θεωρώ οτι είναι και η πιο συμφέρουσα λύση.Κατά τα λοιπά επισκέφθηκα τα καταστήματα στην πέμπτη λεωφόρο και τώρα που το θυμήθηκα,υπάρχει ενα εκπτωτικό χωριο,το woodbury commons,(στο οποιο βέβαια δεν πήγα),που είναι λίγο έξω απ΄την ny και έχει πάρα πολύ καλές τιμές.Απο μουσεία,πήγα στο φυσικής ιστορίας και στο moma (μοντέρνας τέχνης),αλλα δεν είμαι δυστυχώς,τόσο προχωρημένος ούτως ώστε να το αντιλαμβανόμουν πλήρως.Το new jersey,επίσης είναι ένα τέταρτακι με το path train απο manhatan και αξίζει τον κόπο.Αυτά για την ώρα,φαντάζομαι,τα περισσότερα,θα τα έχεις πληροφορηθεί εκτενέστερα και με περισσότερες λεπτομέρειες απο άλλα μέλη.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!Καλησπερα σε ολη την ταξιδιαρικη παρεα .Θα παω μεσα φεβρουαριου στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ για 8 μερες και θα ηθελα πληροφοριες για την πολη
Last edited by a moderator: