konstantinosk
Member
Εντάξει, δεν το έχουμε σκοπό να ανανεώσουμε όλη την γκαρνταρόμπα μας (εγώ τουλάχιστον, η κοπέλα μπορεί!). Αν βρω κάτι σε εξαιρετική τιμή θα το πάρω αλλά να πάρω και δεύτερη βαλίτσα το θεωρώ too much...Ένα θα σου πω ...... "Woodburry και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!".....και μία συμβουλή.....μην πάρετε από ρούχα, τίποτα άλλο μαζί σας πέρα από μία φόρμα, ένα τζην και δύο μπλουζάκια. Φροντίστε να έχετε τη δυνατότητα για επιπλέον βαλίτσα κατά την πτήση της επιστροφής σας. Θα με θυμηθείτε.....!!!!!
Πάντα κάνω μία ερώτηση στην Vodafone όταν πάω εξωτερικό, απλά για να επιβεβαιώσω το πόσο δεν αξίζει να χρησιμοποιήσω roaming.Μπορείς με περιαγωγή να έχεις vodafone εδώ..απλά κάνε μια ερώτηση στον πάροχο σου εκεί να δεις πως ακριβώς θα σε χρεώνουν..γιατί μπορεί να χρεώνουν κάνα 4euro ανά κλήση + τα μηνύματα πληροφοριών που σου στέλνουν οι ίδιοι και τα χρεώνεσαι εσύ..στο τέλος μπορεί να σου έρθει πολύ πιο ακριβά έτσι και να μετράς και τα δευτερόλεπτα που θα μιλάς..
Επίσης η T-Mobile με μια μικρή σχετικά επιβάρυνση πρόσθεσε και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά για Ελλάδα..
Για αυτό και κλείνω data μόλις φύγω από Αθήνα. Απλά, είναι η ευκολία του να μπορείς να καλέσεις κάποιον/δεχτείς κλήση από κάποιον, αν τυχόν γίνει κάτι. Για όλα τα άλλα, skype.
Από όσο ρώτησα έναν φίλο μου που πήγε πριν 2 χρόνια NY, η SIM δουλεύει κανονικά (cosmote έχει) αλλά η χρεώσεις είναι απλησίαστες. Την είχε βγάλει με skype και αυτός, όπως κάνω και εγώ σε όλα τα ταξίδια μου.
Πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου και σε ευχαριστώ που την μοιράστηκες!Κ γω με τη σειρά μου θα σού πω πως αξίζει το Woodbury!
Πας με λεωφορείο ως εκεί κ μόλις φτάσεις πας στις "πληροφορίες" τούς δείχνεις το εισιτήριο κ σού δίνουν ένα μπλοκάκι με εκπτωτικά κουπόνια για τα μαγαζιά. Όταν πας να ψωνίσεις σού κάνουν κ την έκπτωση που έχει το μαγαζί κ την επιπλέον έκπτωση που σού προσφέρουν τα κουπόνια! (τουλάχιστον το '11 που πήγαμε έτσι ήταν δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι).
Εχω κάποιες ερωτήσεις που θα με βοηθούσες πολύ αν μου τις απαντούσες όμως..
- Αρχικά, how u get there? Όταν λές λεωφορείο, από που ακριβώς και για τι απόσταση μιλάμε? Γιατί αν είναι να κάνω 6 ώρες να πάω και άλλες τόσες να γυρίσω δεν νομίζω ότι αξίζει...
- Τους δείχνω το ticket του λεωφορείου και μου δίνουν κουπόνια?
Τι είναι η τουριστική κάρτα οεο?Λοιπόν εκτος απο το Woodbury που ευθυνεται σαφώς για την οικονομική καταστροφή μου , το Macy's οντως βγάζει προσφορές συνέχεια και μαζι με την τουριστική καρτα παίρνεις έκπτωση. Να προσθέσω και το Bloomingdales στον κατάλογο. Τα μαγαζια πέριξ της Times κλείνουν στη μια μετα τα μεσάνυχτα ( η καλύτερη ωρα για να ψωνίσεις )
Το μόνο που ήξερα ήταν η metro card 7-Day Unlimited – $30 που σκοπεύουμε να βγάλουμε μόλις φτάσουμε JFK για να είμαστε ok με τις μετακινήσεις μας.
Και άλλη μία ερώτηση τώρα:
Ενδιαφερόμαστε να δούμε έναν αγώνα NBA το διάστημα που θα είμαστε εκεί στο Madison Square Garden. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα ειητήρια και από που μπορώ να προμηθευτώ 2?
Στο ticketmaster που έψαξα μου βγάζει γύρω στα 76$ το άτομο ενώ στο stubhub μου τα βγάζει γύρω στα 25$ (μιλάω πάντα για ένα φθηνό εισητήριο, απλά για την εμπειρία!). Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και παραξενεύτηκα..