Δεν έχω πάει ακόμα (θα βρεθώ εκεί σε 3 μήνες) αλλά αν είχα να διαλέξω Χριστούγεννα ή Αύγουστο, θα διάλεγα και με διαφορά τα Χριστούγεννα. Όσοι έχουν βρεθεί λένε ότι είναι μαγικά!
Αφού ο καιρός και στις 2 περιπτώσεις θα σε δυσκολέψει, κάντε το Δεκέμβρη ώστε να αξίζει διπλά.
Άλλωστε το Δεκέμβρη υπάρχει πολλά περισσότερα event διαθέσιμα έναντι του έναντι του Αυγούστου.
Αν βρεις καλή τιμή και εταιρεία να κλείσεις από τώρα (προσωπική άποψη). Εγώ έκλεισα 9 μήνες νωρίτερα και δεν το μετάνιωσα από άποψη τιμής. Σημερινή προσφορά http://www.swiss.com/gr/el/Book/OfferBook/from-Athens-ATH-to-New-York-NYC/zx92
πως να παρακολουθω προσφορες για εκεινες τις μερες? εκτος απο το να τις κοιταω κατα διαστηματα. υπαρχουν καπου μαζεμενες? υπαρχει κατι σαν alert?
για τα 700 νομιζω οτι εχω περιθωριο να περιμενω μηπως βρω κατι καλυτερο, σωστα?
(αν υποθεσουμε οτι παμε χριστουγεννα και οχι σε 1 μηνα απο τωρα οπου βρισκουμε με 1000+)
Με ανταπόκριση η καλύτερη τιμή που παίζει συνήθως είναι γύρω στα 550. Δεκέμβρη η delta θα έχει κόψει τις απευθείας πτήσεις νομίζω.
Τα 700 είναι καλή τιμή, ειδικά για την μεγαλύτερη σε κίνηση ίσως περίοδο προς NY. Ακόμα έχεις χρόνο να το ψάξεις.
Τα Χριστούγεννα που πέρασαν πήγα ΝΥ με εισητήριο στα 580 ευρώ. Είχα κλείσει από τον Μάιο, δηλαδή 7+ μήνες πριν και δε νομίζω να προέκυψε μετά καλύτερη τιμή (για την περίοδο των γιορτών).
Είναι φανταστικά τα Χριστούγεννα στη ΝΥ αλλά να προειδοποιήσω για το κρύο ότι μπορεί να μην αντέχεται.. Εμείς βέβαια τις τελευταίες μέρες πέσαμε και σε ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών και χιονόπτωσης..
Μην προβληματίζεται καθόλου..Χριστούγεννα χωρίς δεύτερη σκέψη..κρύο θα έχει..πολύ λίγο δεν έχει σημασία..θα περάσεις υπέροχα και η ατμόσφαιρα της πόλης θα σε αποζημιώσει..
Εμείς είχαμε πάει Ιούνιο και μόνο (ευτυχώς) την τελευταία μέρα έπιασε τέτοιος καύσωνας (γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου) που δεν μπορούσαμε να κάνουμε βήμα και πηγαίναμε από το Macy's σε τουριστικά μαγαζάκια και από εκεί σε φαστ φουντ για να δροσιστούμε...ήταν ανυπόφορο! Μια γνωστή μου είχε πάει Χριστούγεννα και λόγω χιονιού δεν πέταγαν τα αεροπλάνα και έμεινε για 1-2 μέρες στο αεροδρόνιο (ήταν και σε γαμήλιο!!! Ωραία!!!). Είναι ένα ρίσκο που και στη μία περίπτωση και στην άλλη πρέπει να πάρετε...
προσφορες αεροπορικα για τα χριστουγεννα στη ΝΥ ποτε εμφανιζονται? μετα τον αυγουστο ή εχει νοημα να κλεισω με τα 670 που βρισκω αυτη τη στιγμη?
για ξενοδοχειο προσφορες περιμενω να υποθεσω μετα τον οκτωβρη?