• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Πρώτο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Δεν εχω μεινει,μαλλον θα ειναι μικρα τα δωματια αλλα σε πολυ καλη τοποθεσια.Και σ αυτην την τιμη προσωπικα θα το κρατουσα.

mourohavlos

Member
Η τοποθεσία όντως πολύ καλή...
Σαν ξενοδοχείο δεν το ξέρω...
Αν δε βρεις κάτι καλύτερο κράτα το...

paefstra

Member
Με λίγα περισσότερα χρήματα βρίσκω στην ίδια περιοχή κατά 2 τ.μ. μεγαλύτερο δωμάτιο, αλλά περισσότερη φασαρία, ας πούμε. Ανάλογα πως το αξιολογεί κανείς, δεν αντέχω τη φασαρία αλλά αντέχω 2 τ.μ. μικρότερο δωμάτιο. Γι αυτό ρωτάω αν έμεινε κανείς και αν υπάρχει κάτι πολύ αρνητικό.

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθεια σας για να μπορέσω να περάσω ένα τέλειο 4μέρο ή 5μέρο τις μέρες του 15Αύγουστου.
Να ξεκινήσω λέγοντας πως είχα επισκεφτεί πριν 6-7 χρόνια την Πόλη οικογενειακά, οδικώς και με γκρουπάκι ... Η γεύση που μου άφησε δεν ήτανε και η καλύτερη λόγω των πολλών ωρών που ήμουνα στο λεωφορείο τόσο στο να πάω όσο και στις μετακινήσεις μέσα στην Πόλη. Τώρα που θα πάω με το " έτερον ήμισυ" θά ήθελα να είναι λίγο διαφορετικά και να φύγω πιο χορτασμένος.
Αν τελικά γίνει το deal με την αεροπορική κράτηση θα είμαστε στο αεροδρόμιο περιπου στ 4. Από εκεί προς το μέρος που θα μένω (στο οποίο και θα χρειαστώ βοήθεια) η μετακίνηση πως γίνεται ; Μετρό/λεωφορείο ; Επειδή φτάνω αργά σχετικά ποια περιοχή είναι πιο εύκολα και γρήγορα προσβάσιμη από το αεροδρόμιο για να μην πάει χαμένη όλη μου η μέρα ... ; με δεδομένο ότι φτάνω αργά ίσως μία μέρα ακόμη θα ήτανε καλύτερα (5;)
Το ξενοδοχείο θά ήθελα να μην ξεπερνάει τα 60 ευρώ και να είναι αξιοπρεπέστατο αν γίνεται (προτάσεις...;)
θα ήθελα επιτέλους να κάνω ένα οικονομικό ταξιδάκι .

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Για Ιουλιο 45,00 ευρώ ?? δεν τι συζητώ! τελεια ! Κράτησε το! Ολα τα οικονομικα ξενοδοχεια στη Πόλη εχουν μικρα δωματια. Εγω εχω αλλάξει 5-6 και μεγαλο δωματιο δεν εχω πετύχει. Θα το κρατησω και εγω στα υπ'οψιν.. :)

Ζόρικοι στο Constantine! Δεν δέχονται να κάνουν καλύτερη τιμή. Παρομοίως και στο Sapphire.
Προφανώς αρχές Ιουλίου είναι high season και δεν ανησυχούν για τις πληρότητες.
Πιστεύω λοιπόν ότι τα 18 ευρώ/βραδιά παραπάνω τα αξίζει το Sapphire...
Sapphire! Συμφωνώ Αν και μένω στο Constantine δεν θεωρώ οτι αξιζει περισσότερο απο 60 ευρώ το δικλινο ακόμη και νταλα καλοκαιρι. Το Sapphire ειναι πιο lux και με πιο καλό πρωινό , τουλάχιστον!. 3 λεπτα απο το τραμ σε πεζοδρομο παράλληλο του κεντρικου .

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθεια σας για να μπορέσω να περάσω ένα τέλειο 4μέρο ή 5μέρο τις μέρες του 15Αύγουστου.
Να ξεκινήσω λέγοντας πως είχα επισκεφτεί πριν 6-7 χρόνια την Πόλη οικογενειακά, οδικώς και με γκρουπάκι ... Η γεύση που μου άφησε δεν ήτανε και η καλύτερη λόγω των πολλών ωρών που ήμουνα στο λεωφορείο τόσο στο να πάω όσο και στις μετακινήσεις μέσα στην Πόλη. Τώρα που θα πάω με το " έτερον ήμισυ" θά ήθελα να είναι λίγο διαφορετικά και να φύγω πιο χορτασμένος.
Αν τελικά γίνει το deal με την αεροπορική κράτηση θα είμαστε στο αεροδρόμιο περιπου στ 4. Από εκεί προς το μέρος που θα μένω (στο οποίο και θα χρειαστώ βοήθεια) η μετακίνηση πως γίνεται ; Μετρό/λεωφορείο ; Επειδή φτάνω αργά σχετικά ποια περιοχή είναι πιο εύκολα και γρήγορα προσβάσιμη από το αεροδρόμιο για να μην πάει χαμένη όλη μου η μέρα ... ; με δεδομένο ότι φτάνω αργά ίσως μία μέρα ακόμη θα ήτανε καλύτερα (5;)
Το ξενοδοχείο θά ήθελα να μην ξεπερνάει τα 60 ευρώ και να είναι αξιοπρεπέστατο αν γίνεται (προτάσεις...;)
θα ήθελα επιτέλους να κάνω ένα οικονομικό ταξιδάκι .
Σε ποιο αεροδρομιο φτανεις? Sampiha ή Antatourk? Αυγουστο μηνα δεν θα βρεις φτηνη τιμη σε ξενοδοχεια. Δυστυχώς εχουν ξεφυγει οι τιμες τους σε Ευρωπαϊκες. Οπου και να μεινεις καποιο ΜΜΜ θα εξυπηρετεί . Δες στη booking.com πχ πια ξενοδοχεια ταιριάζουν στα γουστα σου και εδω ειμαστε..

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Για Ιουλιο 45,00 ευρώ ?? δεν τι συζητώ! τελεια ! Κράτησε το! Ολα τα οικονομικα ξενοδοχεια στη Πόλη εχουν μικρα δωματια. Εγω εχω αλλάξει 5-6 και μεγαλο δωματιο δεν εχω πετύχει. Θα το κρατησω και εγω στα υπ'οψιν.. :)
Με εκπτωτικό κωδικό της airfast το έβρισκα και κοντά στα 35 το βράδυ :haha:, αλλά έλειπα Βέλγιο και το άφησα για μετά, χάνοντας την ευκαιρία...

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Κ
Σε ποιο αεροδρομιο φτανεις? Sampiha ή Antatourk? Αυγουστο μηνα δεν θα βρεις φτηνη τιμη σε ξενοδοχεια. Δυστυχώς εχουν ξεφυγει οι τιμες τους σε Ευρωπαϊκες. Οπου και να μεινεις καποιο ΜΜΜ θα εξυπηρετεί . Δες στη booking.com πχ πια ξενοδοχεια ταιριάζουν στα γουστα σου και εδω ειμαστε..
Καλημέρα ... Στο Ατατούρκ με aigean γύρω στ 4 . Απο εκεί ποια περιοχή είναι πιο προσβάσιμη σε μικρό χρονικό διάστημα; Ίσως παίξει ρόλο στη επιλογή της τοποθεσίας που θα μείνω μην χάσω ό΄λή τη μέρα μου :rolleyes-80: Με βάση αυτό ίσως έπρεπε να προσθέσω άλλη μία μέρα στο πρόγραμμα μου αν και μέχρι στιγμής οι τιμές των ξενοδοχείων μου το απαγορεύουν. :( Να συνδιάσω φτηνά αεροπορικά με φτηνά ξενοδοχεία δεν γίνεται μάλλον , τεσπα το ψάξιμο θα συνεχιστεί και πιστεύω να πετύχω κάτι καλό.:clap:

sdoros

Member
Αν η Aegean προσγειώνεται στις 14:30 ,ίσως σου πάρει και μιάμιση ώρα για να βγεις από το ataturk.
Περιμένεις πολύ ώρα για τον έλεγχο διαβατηρίων.
Βάλε και άλλη μια ώρα (ίσως και παραπάνω) για να φτάσεις taksim.

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Το ταξιδάκι έκλεισε ελπίζω να μου φτάσουνε οι μέρες ...
Αναχώρηση ATH - Αθηνα
13:50
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014
Άφιξη IST - Κωνσταντινουπολη
15:15

Τώρα αρχίζουμε το ψάξιμο για ξενοδοχείο και την περιοχή

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Το ταξιδάκι έκλεισε ελπίζω να μου φτάσουνε οι μέρες ...
Αναχώρηση ATH - Αθηνα
13:50
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014
Άφιξη IST - Κωνσταντινουπολη
15:15

Τώρα αρχίζουμε το ψάξιμο για ξενοδοχείο και την περιοχή
περιοχη Sultanahmet γιατι τα εχεις ολα γυρω σου και πιο ευκολα μετακινήστε. Οσο για αυτους που προτιμούν την περιοχή της Ιστικλαλ και Ταξιμ για την νυχτερινη ζωή εχω να πώ οτι μπορεις να μεινεις οσο αργα θελεις στη παραπανω περιοχή και να γυρισεις εως 12,30 με το τραμ ή με ταξι 15 ΤΛ αργοτερα στο Sultanahme. Το πρωι ομως τα καραβακια το τραμ και τα λεωφορεια θα ειναι κοντα σου οπως και τα περισσότερα αξιοθεατα , οικονομικο για την εποχη ξενοδοχειο ειναι αυτο που φιλη παρέθεσε εδω παραπανω αν και δεν εχω άποψη των χώρων του ξενοδοχειου ειναι σε βολικη περιοχή και φτανεις ευκολα με το τραμ. http://www.booking.com/hotel/tr/sir...heckout_year_month=2014-7#availability_target

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
περιοχη Sultanahmet γιατι τα εχεις ολα γυρω σου και πιο ευκολα μετακινήστε. Οσο για αυτους που προτιμούν την περιοχή της Ιστικλαλ και Ταξιμ για την νυχτερινη ζωή εχω να πώ οτι μπορεις να μεινεις οσο αργα θελεις στη παραπανω περιοχή και να γυρισεις εως 12,30 με το τραμ ή με ταξι 15 ΤΛ αργοτερα στο Sultanahme. Το πρωι ομως τα καραβακια το τραμ και τα λεωφορεια θα ειναι κοντα σου οπως και τα περισσότερα αξιοθεατα , οικονομικο για την εποχη ξενοδοχειο ειναι αυτο που φιλη παρέθεσε εδω παραπανω αν και δεν εχω άποψη των χώρων του ξενοδοχειου ειναι σε βολικη περιοχή και φτανεις ευκολα με το τραμ. http://www.booking.com/hotel/tr/sirkeci-park.html?tab=1&origin=hp&error_url=/hotel/tr/sirkeci-park.el.html?aid=400000;sid=418c7549bf611c840330eebcca0cdd09;dcid=1;&do_availability_check=on&aid=400000&dcid=1&lang=el&sid=418c7549bf611c840330eebcca0cdd09&checkin_monthday=4&checkin_year_month=2014-7&checkout_monthday=5&checkout_year_month=2014-7#availability_target
Ευχαριστώ πολύ .... ότι απορία έχω ξέρω που να απευθυνθώ :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα