VOULAXATZI
Member
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Έχω ξεκινήσει μια έρευνα μόνη μου σχετικά με το πως θα πάω οργανωμένο πακέτο ή χωρίς. τελικά κατέληξα χωρίς. οι τιμές των πακέτων είναι λίγο τσουχτερές και επίσης δεν έχεις και πολλές επιλογές. εγώ θέλω να γυρίσω την Πόλη και να προσπαθήσω να δω να γευτώ την Πόλη όπως είναι και όχι μόνο αυτά που θέλουν να μας δείξουν. οπότε διάβασα όλα όσα δείχνουν τα πρακτορεία διάβασα ιστορίες μελών και προσπαθώ να βγάλω πρόγραμμα.
αφετηρία μου η Ρόδος, τα εισιτήρια δεν συμφέρουν (τιμή και ώρες αναμονής) όσες φορές και αν το έψαξα, με ανταπόκριση. σαν μεμονωμένα τιμές λογικές. το θέμα να πάω και να γυρίσω το έχω λύσει.
τώρα το προσωρινό πρόγραμμα που έχω βγάλει είναι.
1η μέρα άφιξη στο ξενοδοχείο περίπου 4 αφήνουμε βαλίτσες κ.τ.λ. και πάμε προς Αγιά Σοφιά που μου είπαν ότι έχει κάτι ανοιχτά πούλμαν και κάνουν ξενάγηση (για μια πρώτη γεύση). φαγητό και ύπνος.
2η μέρα Αγιά Σοφιά, Τόπ Καπί, Μπλέ τζαμί και τέλος Βασιλική Κιστέρνα γιατί διάβασα ότι φωταγωγείτε τέλεια το βράδυ.
3η μέρα Πριγκηπονήσια και βόλτα στο Βόσπορο.
4η μέρα Καπαλί Τσαρδί, Αγορά μπαχαρικών και από εκεί γέφυρα Γαλατά και Ταξίμ.
5η μέρα βόλτες στη περιοχή Beyazit και 12:00 αναχώρηση από ξενοδοχείο για αεροδρόμιο.
έχω αφήσει Πάρα Πολλά το ξέρω - Πατρειαρχείο - Ντολμά Μπαχτσέ - Τέμενος Σουλειμάν κ.τ.λ.
περιμένω προτάσεις για το πως να συνδυάσω και άλλα πράγματα σε αυτές τις 5 μέρες.
Σας ευχαριστώ και πάλι!
αφετηρία μου η Ρόδος, τα εισιτήρια δεν συμφέρουν (τιμή και ώρες αναμονής) όσες φορές και αν το έψαξα, με ανταπόκριση. σαν μεμονωμένα τιμές λογικές. το θέμα να πάω και να γυρίσω το έχω λύσει.
τώρα το προσωρινό πρόγραμμα που έχω βγάλει είναι.
1η μέρα άφιξη στο ξενοδοχείο περίπου 4 αφήνουμε βαλίτσες κ.τ.λ. και πάμε προς Αγιά Σοφιά που μου είπαν ότι έχει κάτι ανοιχτά πούλμαν και κάνουν ξενάγηση (για μια πρώτη γεύση). φαγητό και ύπνος.
2η μέρα Αγιά Σοφιά, Τόπ Καπί, Μπλέ τζαμί και τέλος Βασιλική Κιστέρνα γιατί διάβασα ότι φωταγωγείτε τέλεια το βράδυ.
3η μέρα Πριγκηπονήσια και βόλτα στο Βόσπορο.
4η μέρα Καπαλί Τσαρδί, Αγορά μπαχαρικών και από εκεί γέφυρα Γαλατά και Ταξίμ.
5η μέρα βόλτες στη περιοχή Beyazit και 12:00 αναχώρηση από ξενοδοχείο για αεροδρόμιο.
έχω αφήσει Πάρα Πολλά το ξέρω - Πατρειαρχείο - Ντολμά Μπαχτσέ - Τέμενος Σουλειμάν κ.τ.λ.
περιμένω προτάσεις για το πως να συνδυάσω και άλλα πράγματα σε αυτές τις 5 μέρες.
Σας ευχαριστώ και πάλι!